fbpx

Олеся Верченко стала Почесним Професором Райффайзен Банку Аваль

Олеся Верченко стала Почесним Професором Райффайзен Банку Аваль

10 Серпня, 2018

Райффайзен Банк Аваль є стратегічним партнером Київської школи економіки. З 2016 року Банк надає підтримку професорам KSE, фінансуючи їхню викладацьку та дослідницьку роботу. Ми раді повідомити, що у 2018-2020 роках Банк вирішив продовжити свою підтримку. Цього разу звання Почесного Професора “Райффайзен Банку Аваль” отримала Олеся Верченко.

Пані Верченко є Віце-Президентом Київської школи економіки з економічної освіти, а також Академічним директором KSE. Вона викладає декілька магістерських курсів, включаючи Макроекономіку, Монетарну політику, Фінансову економіку та Економіку підприємництва. Пані Олеся має ступінь доктора наук від Вірджинського університету. На Глобальній фінансовій конференції 2010 року вона отримала премію «Найкраще дослідження», а студенти KSE вже шостий рік поспіль обирають пані Олесю найкращим викладачем року.

Ми вдячні Стратегічним Партнерам – проактивним та соціально відповідальним компаніям, які інституційно підтримують Школу та поділяють її цінності. Для нас велика честь разом працювати над створенням інтелектуальної основи для розбудови міцної та інноваційної економіки України.