fbpx

Конкурс на отримання грантів на магістратуру "Економічний аналіз"

Опис

Мрієте про якісну ефективну освіту, яка стане запорукою успішного майбутнього? Хочете навчатися за сучасними програмами, максимально корисними у вашій подальшій кар’єрі? Бажаєте переймати досвід викладачів, які мають ступінь Ph.D. з авторитетних західних університетів?

 

Ми готові перетворити Вашу мету на реальність! Тому ми продовжуємо набір на магістерську програму “Економічний аналіз в KSE!

 

Вже близько 35 людей отримали 80% і 90% знижки на навчання, багато студентів із регіонів будуть здобувати освіту в KSE безкоштовно, бо є переможцями програми “Таланти з регіонів”, яка існує за підтримки нашого партнера — банка ПУМБ. Неможливе стає можливим, варто тільки спробувати свої сили!

 

Що потрібно зробити для здобуття стипендії на навчання на магістерській програмі “Економічний аналіз”?

  • 27 липня написати вступний іспит з економіки;
  • 2 серпня відвідати зустріч з Почесним президентом KSE Тимофієм Миловановим і консультацію перед іспитом на здобуття стипендії на навчання, яка допоможе Вам зрозуміти, які завдання Вас очікують безпосередньо на іспиті;
  • 10 серпня скласти іспит на здобуття стипендії;
  • відпочити на морі, у горах або відкрити для себе нові країни і міста, щоб набратися сил на насичений цікавими подіями навчальний рік (дедлайн – до вересня)

 

Основна інформація про програми – http://2018.kse.org.ua.

Реєстрація на навчання http://www.kse.org.ua/en/application-forms/?form=105&application_objid=1216

 

Маєте питання? Пишіть на [email protected], дзвоніть на (067) 434 7163 або надсилайте повідомлення у телеграм, вайбер, WhatsApp на цей же номер.