fbpx

Відкрито другий набір на безкоштовну програму «Економіка, ринки та аналіз даних» для економічних журналістів

Опис

Centre for Excellence in Economic Journalism відкриває весняний набір на безкоштовну програму «Економіка, ринки та аналіз даних».

Програма розрахована на проактивних та амбітних журналістів, що прагнуть поглибити свої знання із економіки та фінансів, зрозуміти, як аналізувати ринки та компанії, а також дізнатися, як змусити дані «заговорити».

Найкращі викладачі, в тому числі професори KSE із західним PhD з економіки, представники бізнесу та урядовці нової формації, розкриють багато важливих питань, зокрема, розкажуть про те, що ж таке «податок на гріх» і яка з нього користь, що називають «безцінним активом» та хто ним володіє, звідки беруться гроші та куди вони діваються ;), які питання ставити СЕО компаній, а також що можуть робити ЗМІ аби досягти win-win рішення для розвитку як бізнесу, так і медіа та багато іншого.

Що на Вас чекатиме:

  • 8 модулів: Економічне зростання, Маленька відкрита економіка, Аналіз даних, Держава й економіка, Ринки, Фірми та їхні дані, Люди, ЗМІ
  • 16 годин роботи з даними
  • Практикум із фактчеку
  • Зручний формат навчання: 1,5 дні (друга половина дня у п’ятницю і повний день у суботу) кожен 2-й тиждень
  • Робота у групах і практичні завдання

#журналісти_впливають #ceej

 

Дедлайн подачі заявок – 9 березня.

____________

Якщо Ви маєте будь-які питання щодо навчання, будь ласка, звертайтеся до Світлани Денисенко за телефоном 097 792 98 70 або на емейл [email protected]

 

{thumb obj=”image” objid=”2183″ fileno=”1″ templateid=”183″}