fbpx

Відкрита лекція - Вартість конфлікту в організації. Прихована загроза

Опис

Зазвичай ми сприймаємо організаційні конфлікти та пов’язану з ними шкоду як належне у рамках корпоративного життя. До того ж ми вкладаємо дуже мало в конфліктну превенцію, припускаючи, що шкода від них є суто “косметичною”. При цьому, наприклад, у Сполучених Штатах співробітники витрачають у середньому 2,8 годин на тиждень на організаційні конфлікти. Втрати продуктивності дорівнюють 359 мільярдам доларів на рік.

У важкі економічні часи ніхто не може собі дозволити гаяти стільки часу та грошей!

Запрошуємо обговорити шляхи зменшення витрат, спричинених корпоративними конфліктами на лекції Олесі Геращенко, бізнес-медіатором (WIRTSCHAFTSMEDIATORIN IHK), виконавчим директором проекту CONFLICTA NET, головою НУО “Український Центр Злагоди».

Серед питань, які обговоримо:

  • Причини конфліктів в організації
  • Шляхи обчислення обсягів витрат через корпоративні конфлікти
  • Рекомендації щодо зменшення таких витрат
  • Базові підходи до переговорів з результатом Win-Win

Про спікера:

Олеся Геращенко  бізнес-медіатор (WIRTSCHAFTSMEDIATORIN IHK), виконавчий директор проекту CONFLICTA NET, голова НУО “Український Центр Злагоди». Олеся – автор он-лайн курсу з управління конфліктами, співавтор дослідження «Природа конфліктів майбутнього» Гаагського Центру Стратегічних досліджень, співавтор Положення КМУ про створення Центру обробки запитів СОТ в рамках єдиного органу з врегулювання суперечок (WTO Dispute Settlement Body), ініціатор пілотного проекту з сімейної медіації при Дарницькій службі у справах дітей м. Києва.

Дата:  20 липня 2017, 19:00

Місце проведення: Київська школа економіки, вул. Дмитрівська 92-94,  аудиторія 206

Мова: англійська без перекладу

Реєструйся!