fbpx

MBA Open House в KSE 14 березня!

Опис

 
14 березня о 19.00 Київська школа економіки відкриває двері для усіх, хто зацікавлений у MBA освіті світового рівня.Приходьте та дізнайтеся чому KSE MBA відрізняється від інших MBA програм і які переваги ця освіта може дати вам!
 
Разом з нашими професорами ми також будемо обговорювати роль інновацій та фактори, які їх стимулюють. Головними спікерами події будуть:
 

  • Іван Компан, Професор KSE, Директор MBA програм, буде розповідати про Створення вартості раніше та зараз
  • Марк Савчук, Генеральний директор L’Oreal Ukraine, буде розповідати про Цифрову революцію в маркетингу
  • Олеся Шовкошитна, Старший менеджер по управлінню процесами і трансформаціями, Raiffaisen Bank Aval, студентка KSE MBA, буде розповідати про Нові підходи в управлінні бізнес-процесами

 
Дата та час: 14 березня, 19.00
 
Місце проведення: Київська школа економіки, вул.Дмитрівська 92-94, 4-й поверх
 
Мова: Англійська/Українська
 

 
Програма KSE MBA – ідеальний вибір для професіоналів, яких цікавить бізнес-освіта Західного взірця за доступну ціну для того, щоб перемагати на глобальних ринках. Ця програма готує менеджерів зі стилем мислення дослідників, які свої рішення будують на глибокому аналізі та даних.
 
Київська школа економіки була заснована у 1996 році. Це навчальний заклад світового рівня з бездоганною репутацією в Україні та за кордоном. KSE пропонує програми з Економіки, Менеджменту та Бізнес-Адміністрування, а також окрему MBA програму для менеджерів державних підприємств, навчаючи майбутнє покоління економістів, бізнес-лідерів та управлінців світового рівня.