fbpx

Відбулися зміни у складі Керівного комітету Проекту

Відбулися зміни у складі Керівного комітету Проекту

20 Листопада, 2016

Відбулися зміни у складі Керівного комітету. Проекту та в його керівництві. Розширено міжнародний блок, скориговано персональний склад відповідно до кадрових змін в державних установах та організаціях, представлених у Керівному комітеті, а також запрошено нових представників з експертного середовища.

Відтепер до міжнародного блоку входять представники Світового банку, Міжнародної фінансової корпорації, USAID, Єврокомісії та SAGSUR.

Як і раніше, Світовий Банк представлений провідним економістом Клаусом Дайнінгером, IFC – керівником програми «Інвестиційний клімат в агросекторі України» Хайнзом Штрубенхофом, а от USAID відтепер – директором проекту ARDS Патріком Рейдером, Єврокомісія – аташе з питань сільського господарства, продовольчої безпеки та земельної реформи оперативного відділу економічного співробітництва, соціального та регіонального розвитку ЄС Крістіаном Бен Хеллом, а Стратегічна група радників – Олександром Шкурлою.

Від профільних організацій до складу Керівного комітету увійшов Генеральний директор асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Тарас Висоцький. Держгеокадастр замість Максима Мартинюка (який тепер, як перший заступник міністра агрополітики, є координатором Проекту та співголовою Керівного комітету) репрезентує в.о. голови Олег Цвях.

Зі складу Керівного комітету виключено Владиславу Рутицьку, Романа Чуприненка, Романа Качура, Ірину Паліашвілі, Олександра Каліберду (у зв’язку зі змінами посад) та Мар’яна Заболоцького.

Для більш оперативного нагляду за поточною діяльністю Проекту, у складі Керівного комітету створено його Координаційну групу, до якої увійшли 5 представників комітету – співголови Максим Мартинюк та Вадим Бодаєв, куратор Проекту від Світового банку Клаус Дайнінгер, представник Київської школи економіки та директор Проекту Денис Нізалов. Координаційна група буде розглядати плани та результати діяльності Проекту та виноситиме проекти рішень на розгляд Керівного комітету.