fbpx

Запрошуємо студентів взяти участь в Олімпіаді з кількісних методів в економіці

Опис

Кількісні методи в економіці – це не просто математичні формули в підручнику з економіки, це інструмент яким користуються сучасні економісти в усьому світі.  Аналітики в різних галузях – в промисловості, на фінансових ринках, в консалтингу, банківському секторі – застосовують математичне моделювання та прогнозування для прийняття економічно обґрунтованих рішень.

Якщо ви цікавитесь економікою, маєте ґрунтовну підготовку з математики та прагнете знайти практичне застосування своїм знанням, спробуйте свої сили в олімпіаді з кількісних методів в економіціKSE BrainСhamp, яку проводить Київська школа економіки за підтримки національного телеком-оператора Київстар.

Як проходитиме олімпіада KSE BrainChamp?

Перший тур пройде онлайн на сайті olympiad.kse.org.ua 24 листопада о 17 годині. Завдання будуть у формі тестів з варіантами відповідей, на вирішення буде 60 хвилин.  Переможці першого туру будуть запрошені на фінальний тур, який відбудеться 9 грудня у Київській школі економіки. Переможці другого туру будуть оголошені того ж дня під час Дня відкритих дверей.

Хто може взяти участь?

 

До участі запрошуються студенти університетів та випускники 2015-16 рр. Змагання буде цікаве студентам економічних, фінансових, математичних та інженерних напрямків навчання, які цікавляться сучасними аналітичними методами вирішення задач у сфері економіки. Студенти KSE не можуть брати участь в KSE BrainChamp.

 

Як взяти участь?

  1. Зареєструватися на сторінці – olympiad.kse.org.ua. За посиланням ви можете ознайомитися з правилами участі у KSE BrainChamp та з прикладами завдань.
  2. 24 листопада о 17 годині вирішити завдання.
  3. 25 листопада будуть оприлюднені результати першого туру. Переможці будуть запрошені на фінал, який пройде 9 грудня у Київській школі економіки.

Переможці Олімпіади отримають: сучасні гаджети від Київстар та знижку 10% на навчання в KSE.

 

Для участі в KSE BrainChamp обов’язково зареєструватися за посиланням:

Освіта формує майбутнє України, тому національний телеком-оператор Київстар виступає генеральним партнером KSE BrainChamp 2016 – студентської олімпіади з кількісних методів в економіці. В рамках програми «Make Your Mark» («Зроби свій внесок») компанія підтримує навчальні проекти та талановиту молодь – тих, хто в наступні роки впроваджуватиме інновації в українському бізнесі.

Київська школа економіки безмежно вдячна Київстар за підтримку KSE BrainChamp 2016 і за внесок в розвиток економічної освіти і талановитої молоді України.