fbpx

Конкурс Valuation & Business Modeling Challenge 2016 для студентів

Опис

Консалтингова компанія EY та Київська школа економіки (KSE) запрошують зацікавлених студентів взяти участь у конкурсі Valuation & Business Modeling Challenge 2016.

До участі запрошуються студенти 3-6 курсів та випускники 2015-2016 рр. факультетів “Кібернетика”,  “Прикладний системний аналіз”, “Міжнародна економіка та менеджмент”, “Фінансово-економічний” та інших.

Для участі потрібно ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ. Для цього Вам знадобиться лише доступ до Інтернету та адреса електронної пошти. Після реєстрації Ви зможете увійти на сайт Valuation & Business Modeling Challenge 2016 та отримати подальші інструкції, а також ознайомитись із форматом Конкурсу.

Метою Valuation & Business Modeling Challenge 2016 є заохочення талановитих студентів до розвитку навичок з вирішення реальних бізнес-задач шляхом застосування знань з корпоративних фінансів, економіки, фінансового моделювання.  Переможці конкурсу отримають цінні подарунки та матимуть можливість пройти спрощену процедуру працевлаштування у відділі Оцінки та бізнес-моделювання EY в Україні.

Робоча мова Valuation & Business Modeling Challenge 2016 – англійська.

В цілому вимоги до кандидата такі:

  • *знання в сфері корпоративних фінансів, економіки підприємства, економетрики, оцінки бізнесу (становлять не менше, ніж 60% від загальної оцінки)
  • вміння застосовувати функції Excel, комунікаційні та презентаційні навички (40% загальної оцінки)
  • володіння англійською мовою на рівні не нижче Upper-intermediate є необхідною умовою.

Вимоги до кандидата щодо знань*:

Високий рівень теоретичних знань з оцінки, корпоративних фінансів, основ бухгалтерського обліку, економетрики в наступних напрямках:

  • оцінка бізнесу (Income and Market approaches, DCF model, WACC, constant-growth model)
  • фінансовий аналіз та основи бухгалтерського обліку (аналіз рентабельності, розрахунок статей оборотного капіталу, амортизаційних відрахувань)
  • застосування програм Microsoft Office для проведення розрахунків та презентації результатів.

*Рекомендована література:

CFA Curriculum I and II, Wiley CFA Study guides, A. Damodaran “Investment valuation” and website http://pages.stern.nyu.edu/~adamodar/; for Exchange Rate Parity conditions (any textbook on Macroeconomics i.e. Mankiw “Principles of Macroeconomics” or CFA Level II Reading 12 “Currency Exchange Rates: Determination and Forecasting”).

Valuation & Business Modeling Challenge 2016 проходитиме у два тури:

1. Перший тур – онлайн-тестування з основ оцінки та корпоративних фінансів, що складатиметься із низки запитань з кількома варіантами відповідей (“multiple choice questions”) і  відбудеться 3 жовтня 2016 року.

Для того, щоб взяти участь у І онлайн-турі Valuation & Business Modeling Challenge 2016, потрібно:

  • зареєструватися на сайті  olympiad.kse.org.ua до 13:00 3 жовтня 2016 року
  • заповнити всі персональні дані на сторінці “Мій профіль”. Заповнення обов’язкове!
  • 3 жовтня  на сайті  olympiad.kse.org.ua вирішити тестові завдання. Для вчасного старту розв’язання завдань, прохання зайти на сайт заздалегідь (10-15 хв. до початку тестування).

Результати І туру Valuation & Business Modeling Challenge 2016 будуть оприлюднені 5 жовтня 2016 року. Усіх фіналістів І туру буде особисто повідомлено про подальші деталі участі у ІІ турі.

Період проведення ІІ туру Valuation & Business Modeling Challenge 2016 – 5-17 жовтня 2016 року.

В рамках ІІ туру студенти, які успішно пройшли онлайн тестування, отримають кейсове домашнє завдання. Розроблені, підготовлені кейси відсилаються учасниками 17 жовтня 2016 року. Результати вирішення кейсу мають бути представлені у вигляді презентації та xls файла з розрахунками. Планується відібрати до 10 найкращих робіт, які будуть презентовані учасниками 31 жовтня 2016 року перед консультантами EY на фіналі у Києві.

Заключне рішення щодо визначення переможців, зокрема і стосовно випадків, коли декілька учасників із однаковою кількістю балів претендуватимуть на призові місця, належатиме журі, яке складатиметься з консультантів EY та викладачів Київської школи економіки.

На учасників чекають цінні призи та можливість пройти спрощену процедуру працевлаштування в компанії EY. 

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання щодо Valuation & Business Modeling Challenge 2016, скористайтесь, будь-ласка,  формою зворотного зв’язку на цьому сайті. Окрім цього, всі новини  та додаткова інформація по Valuation & Business Modeling Challenge 2016 буде продубльовано на Ваш email, вказаний в розділі  Мій профіль.

EY та Київська Школа Економіки бажає усім учасникам успіхів та перемоги у Valuation & Business Modeling Challenge 2016!

Зареєструватись!