fbpx

ЦЕ ВСЕ ПРО ІННОВАЦІЇ! KSE MBA OPEN HOUSE - 15 вересня

Опис

НАБІР KSE MBA ТРИВАЄ!

15 вересня ми зібрали тих, хто прагне змінювати світ довкола, створюючи сучасний успішний бізнес. Цього разу ми говорили про інновації, чим вони є для сучасного бізнесу, як працюють, звідки беруться? Як змінюються підходи ведення бізнесу?

Іван Компан, Директор програми MBA, розповів, чим відрізняється створення вартості бізнесу тоді і зараз. Один з прикладів ілюструє стрічка “Гра на пониження” (The Big Short). Пам’ятаєте ті синтетичні облігації CDO, що прискорили спекуляції на ринку нерухомості та каталізували вибух тої мильної бульбашки і 2008? Так от їх назвали найбільшим інноваційними фінансовими інструментами XX ст.

Тетяна Лукинюк, CEO Red Bull Ukraine та викладачка MBA програми, поділилась роздумами над тим, чого варто чекати від покоління Z та Y, а головне – яким буде наступний великий вибух на ринку (інсайт від неї: надто великого не буде, але буде багато невеликих і прекрасних:).

Артем Берман, засновник StarWind Software, розказав про стиль продажів кращих підприємців Силіконової долини. Він створив міжнародну компанію з багатомільйонним оборотом, чиї напрацювання з віртуалізації систем зберігання данних майже на 10 років випередили рішення Microsoft, VMware та інших IT гігантів.

Такою і є наша MBA програма – сучасною, аналітичною, інноваційною. Вона для тих, хто готовий приймати виклики. Для молодих менеджерів, що потребують міжнародної освіти, яка відповідає сучасним європейським стандартам.

Більше інформації про програму за посиланням: mba.kse.org.ua! Долучайтесь!

ps … якщо ті закадрові коментарі в The Big Short не надто зрозумілі – чекаємо на курсі професора Компана “Корпоративні фінанси та ринки капіталів” вже цієї осені:)

З усіх питань пишіть та телефонуйте

Микола Рибчинський

Менеджер програми MBA

[email protected], +38 (066) 441 01 11