fbpx

Майстер-клас "Як стати багатим і залишитись чесним" та презентація KSE MBA в Дніпрі!

Опис

Майстер-клас “Як стати багатим і залишитись чесним” та презентація KSE MBA в Дніпрі!

KSE MBA OPEN HOUSE в Дніпрі!

6 вересня в промисловому серці країни ми зібрали молодих, амбітних та спраглих до знань, подискутувати, чи можна одночасно бути багатим і чесним, і як MBA освіта тому сприяє.

Київська школа економіки – провідна бізнес-школа з відмінною репутацією в Україні та закордом, що протягом останніх 20 років готує кращих економістів в Україні. Минулого року Школа запустила програму MBA для тих, хто дійсно прагне великих досягнень. Якщо ви зараз в роздумах, як зробити потужний крок у кар’єрі, ми запрошуємо вас дізнатись про Школу зсередини та про програму МВА більш детально.

Під час майстер-класу Іван Компан, Директор MBA програми та професор KSE, виступить з лекцією “Як стати багатим і залишатися чесним?», поділився фінансовими порадами та роздумами, чи дійсно можна бути одночасно багатим та чесним і як саме цього досягти.

Також розповідали про KSE MBA, чим вона істотно відрізняється від будь-якої іншої програми в Україні, що саме ви отримаєте на виході і чому варто вступати саме зараз.

Гостем майстер-класу став Олег Трикоз, директор з розвитку компанії BDO Ukraine. Він розповів про особливості бізнес-середовища в Дніпрі та Україні, а також про діяльність та місію BDO.

Дякуємо Спалах Хабу за гостинний прийом!

Набір четвертої групи вже розпочався! Долучайся до спільноти ефективних професіоналів, готових до справжніх змін!

Більше про программу тут: http://mba.kse.org.ua/