fbpx

Отримай диплом магістра економіки американського університету Х’юстона, не виїжджаючи з Києва

Отримай диплом магістра економіки американського університету Х’юстона, не виїжджаючи з Києва

14 Липня, 2016

Київська школа економіки запрошує на навчання на магістерську програму з економіки бізнесу і фінансів.

Випускники програми мають можливість отримати диплом магістра американського університету Х’юстона, з яким Київська школа економіки має офіційну угоду про співпрацю.

Навчаючись у KSE, ви маєте можливість отримати диплом магістра американського університету, не виїжджаючи з Києва. При цьому оплата за навчання значно менша, ніж у США. Отримуючи американський диплом, ви суттєво підвищуєте свої шанси на працевлаштування та кар’єрне просування в міжнародних компаніях, як в Україні, так і за кордоном.

Цього року завдяки новій угоді ми знизили вартість оплати за реєстрацію в Університеті Х’юстона з 2 000 євро до 1 500 євро.

Маємо ще одну приємну новину! Цього року ми знизили вартість навчання на програмі з 4 000 євро до 3 000 євро на рік. Це стало можливим завдяки  підтримці донорів, які розділяють наші цінності та беруть активну участь у житті Школи.

Основне про магістерську програму з економіки бізнесу і фінансів:

  • термін навчання: 1 рік
  • початок навчання: 1 вересня 2016 року
  • мова навчання: англійська
  • викладачі: колектив викладачів, які отримали ступінь Ph.D. в західних університетах та мають досвід роботи в українських та міжнародних компаніях

Як вступити: 

  • потрібно зареєструватися до 8 серпня за посиланням.
  • скласти онлайн тест
  • пройти співбесіду

Дізнайтесь більше про програму з економіки бізнесу і фінансів.

 

Якщо у вас є питання щодо вступу на програму, будь ласка, звертайтесь до Артема Панченка, директора відділу з академічних питань, за телефоном (044) 492-80-12 або на електронну пошту [email protected].