fbpx

23 квітня 2016 року розпочала навчання нова група KSE MBA

23 квітня 2016 року розпочала навчання нова група KSE MBA

28 Квітня, 2016

Програма KSE МВА сформована на основі провідних міжнародних стандартів менеджмент-освіти та забезпечує баланс між аналітичним та практичним підходом. Навчання проходить англійською мовою. Серед викладачів програми іноземні та українські професори, випускники найкращих світових бізнес шкіл, в тому числі Harvard Business School, London Business School, INSEAD та практики з провідних компаній, таких як KPMG, Imperial Tobacco, Mondelēz, L’Oréal.

Іван Компан, керівник напряму Менеджмент-освіта KSE, професор KSE зазначив:

“Дорогі студенти! 

Вітаю вас з початком нового академічного року! Перша група 2016 року розпочинає нову сторінку в історії Київської школи економіки. Ваше навчання проходитиме згідно оновленого навчального плану, який відповідає формальним вимогам європейської бізнес-освіти. Навчальні стандарти КШЕ гарантують, що випускники KSE MBA здобудуть теоретичні знання та практичні інструменти, для досягнення нових кар’єрних вершин. Втілення оновленої програми буде здійснено досвідченим  викладацьким колективом Школи, до якого за останні кілька місяців приєдналися нові професори та досвідчені управлінці, що є відомими фахівцями у своїх галузях.  

Ми раді вітати нову групу в аудиторіях КШЕ та впевнені, що наші сьогоднішні студенти вже в недалекому майбутньому стануть кваліфікованими керівниками та успішними підприємцями,  які забезпечать ефективну економічну трансформацію та інтеграцію нашої Батьківщини в європейське та світове співтовариство.“

Сергій Гвоздьов, академічний директор KSE MBA, професор KSE:

“Я щиро радий вітати вас у Київській школі економіки! Програма KSE MBA є інструментальною, практичною,західного стилю і те, що навчання відбувається виключно англійською мовою – це лише верхівка айсбергу. Сучасні теорії та інструменти менеджменту – це те, що отримують наші студенти в рамках програми, і саме те, що потребують наші компанії для виходу на міжнародні ринки.” 

На студентів очікує 18 насичених місяців навчання, 14 фундаментальних курсів, занурення у середовище реальних бізнес-ситуацій, викликів та можливостей для розвитку.

Вітаємо KSE МВА-3 із початком нового академічного року! Бажаємо успішного навчання, цікавих знайомств, нових відкриттів, які обов’язково втіляться в інноваційні бізнес-ідеї та прибуткові проекти!

Дізнатись більше про KSE MBA:

вул. Дмитрівська, 92-94, 01135 Київ, Україна

тел.: (38-044) 492-80-12, вн. 104

моб.: (38-067) 507 11 91