fbpx

Економічно до сліз: Kyivstar Business Hub i KSE везе до Києва Йорама Баумана

Опис

Якщо хочеш у чомусь розібратися, 

хоча б ненадовго перестань ставитися до цього серйозно.

В листопаді Kyivstar Business Hub в партнерстві з Kyiv School of Economics запрошує всіх бажаючих на перший український виступ Йорама Баумана – єдиного в світі стендап-коміка з докторським ступенем з економіки.

Йорам Байман далеко не перший економіст, хто піднявся на сцену, але перший, хто зробив це виключно заради того, щоб поговорити про економіку мовою гумору. І досяг успіху. Навіть незважаючи на те, що його жарти рясніють економічними термінами і відсиланнями на відомі праці стовпів економічної думки, вони залишаються доступними і для тих, хто ніколи не чув про кейнсіанство або індекс Лінда.

Стендап від Йорама Баумана – це до смішного простий погляд на сучасну економіку.

Сьогодні його шоу розхапують на цитати члени Американської економічної асоціації, а його двотомником «Введення в економіку в картинках» захоплюється нобелівський лауреат Ерік Мескін. У чому секрет успіху? Йорам Бауман жартує про те, що знає напрочуд добре. У його доробку – математичний факультет Рід-коледжу, ступінь доктора економічних наук, отримана у Вашингтонському університеті, а також роки практичного досвіду викладання та дослідницької роботи в сфері зеленої економіки.

Приходьте на шоу Йорама Баумана і переконайтеся, що в економіці є місце гумору!

Щоб стати учасником зустрічі, достатньо зареєструватися на сайті hub.kyivstar.ua (Участь безкоштовно. Мова заходу – англійська).

Коли: 14 листопада, 18:30

Де: «Олімпійський дворик», НСК «Олімпійський», вул. Червоноармійська, 55, Київ