fbpx

Закрита дискусія з Eнгіном Акчакоча: "Як оздоровити банківську систему України - що обов'язково треба робити і чого робити не треба?"

Опис

Київська Школа Економіки організовує закриту дискусію на тему “Як оздоровити банківську систему України – що обов’язково треба робити і чого робити не треба?”

 

Дискусія відбудеться в рамках серії заходів КШЕ. Цього разу участь в обговорені візьме колишній Голова Агентства з питань банківського регулювання та нагляду та Фонду страхування депозитів Туреччини Eнгін Акчакоча (Engin Akcakoca). Нині він є незалежним консультантом, що співпрацював з НБУ в рамках Проекту Canada – IMF “Розбудова інституційної спроможності НБУ”.

До участі запрошені представники  державних установ (НБУ, Міністерства Фінансів, Міністерство економічного розвитку та торгівлі, Фонду гарантування вкладів), представники міжнародних організацій (СвітовийБанк, МВФ, ЄБРР), керівники Баківських Асоціацій, керівники та члени правління банків  та інвестиційних компаній, науковці, представники експертних груп, що працюють при Уряді та окремі експерти, представники VoxUkraine, спільнота Київської Школи Економіки.

Додаткова інформація 

Eнгін Акчакоча, фінансовий консультант.

Енгін є одним з найбільш досвідчених і визнаних на міжнародному рівні професіоналів Туреччини у фінансовому секторі.

Після закінчення факультету бізнес-адміністрування Близькосхідного технічного університету Анкари в середині 70-х, Енгін розпочав успішну кар’єру в банківській сфері. Після серії призначень на управлінські посади в національних і міжнародних банках, він займав посаду генерального директора Kocbank AS з 1991 до 2000 року.

У 2001, в розпал найбільшої економічної кризи Туреччини, за постановою Ради Міністрів Енгін був призначений головою Агентстваз банківського регулювання і нагляду (BRSA) і Ajyle гарантування ощадних вкладів (SDIF). Він був відповідальний за розробку і реалізацію комплексної програми реструктуризації з реформування та зміцнення банківського сектора в Туреччині відповідно до міжнародних стандартів. Підзвітний заступнику прем’єр-міністра, Енгін відповідав за 746 співробітників і 2657 резолюцій BRSA і SDIF. До кінця 2003 року, коли закінчилася його призначення, він контролював реструктуризацію державних банків, зміцнення приватних банків, регулювання і нагляду.

З 2004 Енгін почав працювати в якості консультанта і на прохання МВФ виступав в якості консультанта в Центральному банку Нігерії та Національному банку Киргизької Республіки.

Формат: Презентація Енгіна Акчакоча, питання-відповіді,після чого 3-хвилинні виступи учасників дискусії  і дружня бесіда.

Місце: вул. Івана Мазепи 1, Київська Школа Економіки, ауд.106

Дата та час: 14 жовтня 2014р.16:00-18:00