fbpx

«Київстар» i KSE приносить в Україну найпрогресивніші економічні ідеї разом з новим проектом Kyivstar Business Hub

Опис

15 вересня 2014 року в Україні стартує новий освітній проект Kyivstar Business Hub, ініційований національним телеком-оператором «Київстар». Перша подія в партнерстві з Київською Школою Економіки – зустріч з головним економістом PNB Paribas Fortis, Пітером Де Кейзером.

Пітер Де Кейзер – головний економіст BNP Paribas Fortis, прихильник вільного ринку, і автор книги “Growth Makes You Happy” («Зростання приносить щастя»). Якщо ви хочете дізнатися, чому дотації не рятують слабкі галузі економіки, а ринок є куди важливішим арбітром, ніж держава, то вам обов’язково варто відвідати зустріч із Пітером Де Кейзером.

Kyivstar Business Hub – це серія зустрічей з експертами-практиками, лідерами думок у сфері економіки, політики та соціології з усього світу. Проект орієнтований на цілеспрямованих, активних українців, що прагнуть розвиватися самостійно і брати участь у створенні нової економіки України. В рамках проекту можна буде ознайомитися з новітніми економічними теоріями та ефективними практиками. Майданчик стане місцем для обговорення найактуальніших ідей і вироблення унікальних рішень для України, які допоможуть побудувати нову, сильну економіку.

На регулярній основі «Київстар» запрошуватиме одного з провідних світових бізнес-практиків прочитати лекцію або провести майстер-клас у Києві, Львові чи інших містах України. Стежити за календарем подій і обмінюватися думками можна в Facebook-спільноті Kyivstar Business Hub і на сайті Kyivstar Business Digest.

Дата та час: 15 вересня о 19:00
Місце: центр сучасного мистецтва “М17” (вул. Горького, 102-104)
Мова проведення зустрічі: англійська

Обов’язкова реєстрація за посиланням