fbpx

Business Insights Case Competition.
Там, де теорія зустрічається з реальністю.

Business Insights Case Competition. Там, де теорія зустрічається з реальністю.

13 Лютого, 2014


Kyiv School of Economics спільно з консалтинговою компанією Civitta запрошують Вас взяти участь у Business Insights Case Competition!

Хочете отримати досвід вирішення реальних бізнес – завдань? І щоб при цьому професійні консультанти виступали Вашими наставниками?

Business Insights Case Competition надає Вам цю унікальну можливість!

Що робити? Вирішити цей міні-кейс і заповнити аплікаційну форму.
Як проходить відбірковий процес? На основі Вашого резюме і міні- кейса.
Що буде, якщо Ви пройшли далі? Ви отримуєте 3 членів команди, бізнес кейс і одного з консультантів Civitta в якості наставника команди. У Вас є 96 годин на те, щоб вирішити кейс і вислати його на перевірку членам журі.
Що після цього? 20 кращих учасників онлайн раунду запрошуються на фінальний раунд, який проходитиме в Києві.
Якою буде Ваша нагорода? Фінальний раунд інтерв’ю в Civitta у будь-якому з офісів компанії (Таллінн, Тарту, Рига, Вільнюс, Клайпеда, Мінськ, Київ) та інші приємні подарунки!
Хто може брати участь? Студенти і випускники 2013.

Фінальний кейс – реальна проблема реальної компанії, один з топ менеджерів якої буде членом журі спільно з консультантами Civitta і бізнес-професорами KSE.

Участь в кейс чемпіонаті є безкоштовним, Ваші витрати на участь у фінальному раунді частково покриваються організаторами.

Робочою мовою чемпіонату є англійська.

Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь до нас: [email protected], [email protected]

Реєструйся!

*У зв’язку зі складною ситуацією в країні кейс-чемпіонат відкладається на невизначений термін. Про відновлення процесу реєстації буде оголошено додатково. Дякуємо за розуміння!