fbpx

Відкрита лекція KSE з Софією Оліфант, Генеральним директором 3M

Відкрита лекція KSE з Софією Оліфант, Генеральним директором 3M

24 Липня, 2013

Ми раді запросити Вас на Відкриту лекцію KSE з Софією Оліфант, Генеральним директором 3M, яка відбудеться 30 квітня 2013 р. о 17:00 у Київській школі економіки ( вул. Якіра, 13, ауд. 207). Лекція буде присвячена темі “Інновації як успішна бізнес-модель на глобальному ринку. Процес впровадження інновацій у ЗМ”.

У рамках лекції Софія розповість про:

  • Створення культури інновацій в організації
  • Процесс впровадження інновацій в ЗМ
  • Оцінка прибутковості інновацій

Софія Оліфант наразі обіймає посаду Генерального директора ЗМ Україна. ЗМ – міжнародна широкогалузева технологічна компанія, що є однією із 30 компаній, яка складає індекс Доу-Джонса для акцій промислових компаній. Найвідомішими брендами компанії є Post-it®, Scotch-Brite™, Littmann®. ЗМ виробляє велику кількість різноманітних продуктів, що базуються на інноваційних технологічних платформах. Компанія активно діє на багатьох ринках – від промислової сфери до охорони здоров’я.

Громадянка США, Софія Оліфант почала працювати на теперішній посаді у ЗМ Україна у травні 2011 р. Кар’єра Софії у ЗМ стартувала у 1999 р. та розвивалася у сегменті маркетингу і менеджменту на різноманітних посадах у Німеччині та Великобританії. Народилася Софія у Грузії. Отримала диплом бакалавра за спеціальністю “Західноєвропейська філологія” та МВА в Pepperdine University, США. Метою її роботи у ЗМ Україна є сприяння стрімкому та стабільному розвитку компанії, залучення більшої кількості місцевих професіоналів та розробка грунтовної стратегічної платформи для діяльності української філії компанії.