fbpx

Відкрита лекція - Управління змінами та управління проектами: Дилема керівника проектів

Опис

Життєвий цикл змін та проекту: як вони корелюють між собою? Існує багато літератури на тему порівняння життєвого циклу продукту та проекту. А як щодо управління змінами? Подивіться на свій проект більш широко – ви побачите реальні зміни, які впроваджуються вашим проектом. Щоб досягти успіху недостатньо реалізувати проект в межах завдання проекту, строків та бюджету. Більш того, ці параметри не є первинними обмеженнями проекту.

Управління змінами – це важлива складова задач проекту, які не можна ігнорувати. Трикутник талантів керівника проектів PMI вимагає нового погляду на проекти як частину більшої системи, а не тільки як на пакет документів, плану, цифр та людських ресурсів. Будь-який проект – це інструмент реалізації організаційних та особистих змін для його зацікавлених осіб. Значення та вплив ролі керівника проектів більше, ніж ви могли вважати. Керівник проектів несе відповідальність за життя людей, для та з якими він робить цей проект.

Як знайти баланс між реальними обмеженнями проекту та параметрами проекту?

Лекція надасть вам більш глибокі знання та аргументи для включення задач по управлінню змінами у склад проекту, підкаже, як визначити та сформулювати реальну мету проекту, контрольний список для управління змінами.

Про спікера:

Аліна Піддубна – к.е.н., тренер та викладач у галузі управління проектами, директор з управління проектами та процесами у Альфа-Банк Україна, консультант з впровадження та оптимізації РМО. 10 років досвіду у галузі управління проектами, програмами та портфелем проектів. Автор черги ділових ігр для керівніків проектів та проектних команд. Застосовує у навчальній практиці сучасні методи, гумор, відеофільми, геймифікацію, ділові ігрі, випадки з власного досвіду. Прихильниця системного підходу до управління проектами та змінами. 

Дата:  31 серпня, 19:00

Місце проведення: Київська школа економіки, вул. Дмитрівська 92-94

Мова: англійська без перекладу

Реєструйся!