fbpx

За підтримки KSE відбудуться Національні змагання Enactus Україна сезону 2016-2017!

Розвиток людського капіталу через реалізацію студентських проектів Enactus

Опис

26 травня у готелі Premier Palace (бульвар Тараса Шевченка 5-7/29) з 9:00 до 18:00 пройдуть Національні змагання Enactus Україна сезону 2016-2017 за підтримки KSE!

Заохочуємо представників бізнесу увійти до складу журі! Під час події представники журі зможуть познайомитись із студентськими командами, які презентують підприємницькі соціально орієнтовані проекти, та запропонувати їм співпрацю. Також відбудеться нетворкінг-сесія для суддів на тему “Impact measurement” від компанії EY Україна.

У півфіналі Національних змагань 13 студентських команд представлять свої підприємницькі проекти. Очікується, що проекти студентів оцінюватиме 70 представників бізнес-шкіл, середнього та великого бізнесу. За підсумками голосування журі буде обрано 3 найкращі команди для виступу у фінальному турі. Команда-переможець представить Україну на Всесвітньому кубку Enactus у Лондоні 26-28 вересня.

Перед півфіналом змагань відбудеться Opportunity Expo. 

Організатори змагань – Enactus Україна, частина світової мережі Enactus. Сьогодні до спільноти Enactus Україна залучено 25 ВНЗ та більше 300 студентів. Enactus Україна представлений у 5 містах України: Львів, Харків, Вінниця, Одеса та Київ. Основне кредо Enаctus: “Ми віримо, що інвестиції у креативних та свідомих студентів, які займаються підприємницькою діяльністю на благо інших, змінять Україну та світ на краще”.

Національні змагання Enactus Україна відбуваються за підтримки EY Україна, Метінвест,  TIS та Київської школи економіки.

 

З програмою змагань можна ознайомитися за лінком: http://bit.ly/2qmKdzL

 

Для отримання більш детальної інформації, пишіть на пошту [email protected]