fbpx

Конференція Entrepreneurship Forum відкриває двері до нових можливостей.

Опис

29-30 листопада в Києві відбудеться конференція абсолютно нового формату, що збирає амбіційних та прогресивних молодих людей, які прагнуть змінити світ навколо себе тут і зараз.

Enterpreneurship Forum – освітній форум, що відкриває для активної молоді секрети перших кроків успішної кар’єри, можливостей і перспектив кар’єрного та соціального зростання в Україні, сучасні тенденції на ринку праці та в сфері громадянського суспільства.

Формат конференції є революційно новим. Учасники форуму зможуть отримати корисні практичні навички і поради, поспілкуватися з бізнес-консультантами, представниками мультинаціональних корпорацій , засновниками успішних стартапів, дізнатися експертну оцінку власних можливостей.

Enterpreneurship Forum – це яскравий приклад того як провести день з користю для себе і своєї кар’єри, почерпнувши нові знання, ідеї і натхнення для успішного майбутнього.

Організатором проекту виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Реєстрація відкрита за посиланням : https://podio.com/webforms/10013430/72533

Офіційна сторінка конференції у ВК: https://vk.com/entrepreneurship_forum

Посилання на соціальні мережі: Вконтакте, Facebook, Twitter.

Стратегічний партнер AIESEC у Києві – компанія “Kraft Foods”. Ексклюзивний маркетинг- партнер – “WINWIN Group”. Генеральний освітній партнер – фонд “Освітні ініціативи”.

Локальні інформаційні партнери AIESEС у Києві: Global Info, CinemaHall, Platfor.ma, Xvatit.com, Освітній портал, Обозреватель, StartJob.com.ua. Головний інформаційний партнер – HeadHunter. Національні інформаційні партнери: Unistudy, Studnews, Rabota.ua.

Інформаційні партнери проекту: PRO PR, Reklama-mama, Громадський простір, B2Blab, RIU, МІМ, Kyiv School of Economics, Я-Студент, СIM, AEGEE.

АIESEC – це міжнародна молодіжна організація, яка допомагає тримати новий досвід, розвинути професійні навички та особистісні якості людині, яка бере участь в організації проектів та міжнародних програмах обміну.

У разі виникнення будь-яких запитань звертайтесь до представника організаційного комітету конференції. 

Контактна інформація: Поличко Крістіна

PR-менеджер конференції «Enterpreneurship Forum» [email protected]

+38 (099) 6-193-453