fbpx

KSE партнер IV Міжнародного інвестиційного форуму "Інвестиції в Україну"

Опис

Дата: 12-14 листопада 2014 року.

Місце проведення: 1221 Avenue of The Americas, 24-й пов., 10020-1089, Нью-Йорк, США.

A7 CONFERENCES запрошує на першу публічну конференцію на тему інвестицій в Україну після парламентських виборів і підписання угоди про припинення вогню. Будучи найбільшою країною в Європі Україна має неперевершені інвестиційні та торговельні можливості, саме тому місією нашого заходу є відкриття даних можливостей для американського ринку.

Серед доповідачів:

  • Марк
    Український, CFA
    Голова
    ради
    директорів,
    NYSSA
  • Варел Фріман
    • Головний виконавчий радник, ЄБРР
  • Бернард
    Кейсі
    Президент,
    Американська торг
    івельна
    палата в Україні
  • Юрій
    Логуш
    Президент,
    Київська Школа Економіки
  • Сергій Лямець
    • Головн
    ий редактор, Економічна правда
  • Мирон
    Рабій
    Партнер,
    Dentons
  • Валерій
    Куций
    CEO,
    Miratech

Прийнявши участь в конференції Ви познайомитеся з 30+ керівниками вищої ланки українських компаній, отримаєте інформацію щодо останніх макроекономічних показників України, обміняєтесь ідеями з 50+ існуючими і потенційними інституційними і приватними інвесторами в Україну, а також знайдете нових партнерів і клієнтів для Вашого бізнесу.

Інституційний партнер – Європейський Банк Реконструкції та Розвитку, Генеральний юридичний партнер – Dentons, Офіційний партнер – Холдинг ПОРТІНВЕСТ, IT партнер – Miratech, Офіційний перевізник – Міжнародні Авіалінії України. Українська правда та Економічна правда – Генеральні медіа-партнери, ТВ партнер – Еспресо.TV, Інтерфакс-Україна є Генеральним інформаційним партнером.

Медіа-партнери – KyivPost, Апостроф, Fixygen, Commercial Property, Financial Director, Ukrainian Journal of Business Law, Platfor.ma, Нафта&Газ, InVenture. Інформаційний партнер – Європейська бізнес асоціація в Україні. Подія проходить за підтримки Американської торгівельної палати в Україні, Української асоціації інвестиційного бізнесу та Київської Школи Економіки.

Додаткова інформація:

Порядок денний

Умови участі ($200 знижка при реєстрації до 30 жовтня)

Реєстрація

Відгуки учасників

Подія на Facebook

Участь для інвесторів в акціонерний капітал зі світовим портфелем, що перевищує $500M є безкоштовною. Буде доступна онлайн-трансляція заходу. Консолідована половина чистого прибутку від цих конференцій буде спрямована на благодійні ініціативи у Східній Україні.

Отримайте знижку 10% на участь від KSE з промокодом – KSENY14

Для додаткової інформації, будь ласка, зв’яжіться з Дариною Пасічник, тел. +38 044 227 27 77, +38 098 807 77 08, [email protected] або відвідайте: www.InvestUkraine-US.com

Щодо акредитації та взаємодії зі ЗМІ, будь ласка, зв’яжіться з Лідією Марковою, тел. +38 044 232 77
39, +38
 066 165 77 87,
markova@mprgroup.com.ua