fbpx

UEW 2020. Публічна дискусія: “Як освіті наздогнати потреби ринку праці”

Опис

У рамках Ukraine Economy Week 2020 відбудеться публічна дискусія: “Як освіті наздогнати потреби ринку праці”.

 

Навчання – тривалий процес. І люди проводять “за партою” все більше часу. Проте чи не вийде так, що після 4-6 років у вищому навчальному закладі на додачу до 11 років у школі людина не зможе застосувати отримані знання? Чи встигає освіта за викликами та вимогами сучасного ринку праці? І як освітнім установам та роботодавцям та державі шукати “точки дотику” так, щоб найбільш ефективно примножувати людський капітал країни?

 

Разом із запрошеними спікерами, які представляють наукові, аналітичні та державні кола, будемо шукати спосіб подолати “розрив” між навчальними програмами та потребами ринку праці. Визначимо, якими кроками держава, бізнес та людина, кожен на своєму рівні, створюють підвалини для ефективного використання людського потенціалу та гідної винагороди для працівників.

 

Спікери:

 

  • Ольга Купець (професор KSE)
  • Ганна Новосад, міністерка освіти і науки України, 2019-2020 р.
  • Марина Отт (аналітикиня VoxUkraine)
  • Ольга Погарська (начальник управління економічного аналізу НБУ)

 

Модератор: Юлія Мінчева, лідерка проєкту VoxConnector

 

Реєстрація за посиланням.

Запис опублікуємо на Youtube-каналі KSE.

 

Ukraine Economy Week — це тиждень найцікавіших економічних подій, який відбувається щороку з 2017-го за спільної організації Київської школи економіки та Національного банку України.

 

UEW — це платформа для широкої суспільної дискусії, аналізу міжнародного досвіду та формування стратегії розвитку української економіки за участі регуляторів, міжнародних організацій, банківського сектору, корпорацій, малих та середніх підприємств, медіа та наукових кіл.

 

Усі події відбудуться ОНЛАЙН, участь – безкоштовна!

 

Партнер події – VoxUkraine. Захід став можливим за фінансової підтримки Швеції.