fbpx

KSE Open House: Публічна політика та врядування

Опис

Дата: 15 квітня, 18:00 – 20:00

 

Де: онлайн в Zoom.

 

Пандемія незворотньо змінила життя кожного з нас. Вона стала тією непередбачуваною та впливовою подією, яку називають “чорним лебедем”. Ми ще звикаємо до того, що тепер наші рішення мають надзвичайну вагу та можуть коштувати комусь з близьких або незнайомих людей життя.

 

Ще більша відповідальність лежить на лідерах та інституціях, що формують та імплементують політику у відповідь на цю кризову ситуацію. Їм належить вирішити: як врятувати найбільшу кількість життів з мінімальними втратами для економіки; як використати державний примус, але залишитися в демократичному полі; як швидко приймати необхідні рішення, але діяти в межах системи стримувань та противаг; врешті решт – яким буде світовий порядок в найближчий час.

 

Лідери держав та уряди знаходитимуться під прицільною увагою суспільства, яке очікує зважених, обґрунтованих та добре прокомунікованих рішень. Чи вдасться їм приручити “чорного лебедя” та стати сильнішими?

 

Запрошуємо поспілкуватись з викладачами та студентами магістерської програми з публічної політики та врядування Київської школи економіки про виклики, які нас чекають, про силу державних інститутів в час невизначеності та про те, які знання та навички необхідні для прийняття обґрунтованих рішень на державному чи місцевому рівнях.

 

Учасники:

  • Іван Гомза, викладач KSE, кандидат політичних наук
  • Оксана Сироїд, викладачка KSE, заступниця голови ВРУ у 2014-2019 роках
  • Тетяна Тищук, викладачка KSE, кандидатка економічних наук, керівниця проекту VOX Ukraine іMoРe
  • Олександр Данилюк, студент магістерської програми з публічної політики та врядування, керівник експертної групи з питань надання екстреної медичної допомоги Міністерства охорони здоров’я України

 

МодераторкаОльга Фарятьєва, віцепрезидентка з публічної політики та врядування KSE

 

Після розмови-дискусії з викладачами та студентами запрошуємо поспілкуватися про магістерську програму та умови вступу у 2020 році.

 

Подія буде цікава для управлінців та змінотворців, що працюють в державних установах, органах місцевого самоврядування, громадських організаціях та міжнародних неурядових структурах.

 

Після реєстрації ви отримаєте інструкцію з користування Zoom.

 

Контактна особа: Тетяна Ткач, [email protected] тел. 067 434 71 63

До зустрічі!