fbpx

Job Fair для студентів економічних спеціальностей у KSE

Опис


 

Наші студенти вже починають шукати і вибирати свій майбутній кар’єрний шлях. Щоб краще познайомитися з ринком і отримати можливість поспілкуватися з представниками HR-відділів провідних компаній, вони організували Job Fair у Київській школі економіки!

 

Job Fair в KSE – це ярмарок вакансій для студентів і випускників економічних спеціальностей. Тож якщо ви мрієте побудувати кар’єру в економіці, фінансах, консалтингу, аналізі даних чи статистиці — це подія для вас!

 

На ярмарку свої кар’єрні можливості представлять зокрема Baker Tilly, VoxUkraine, Civitta, Deloitte, KPMG, EY, Nielsen, SimCorp — загалом буде більш ніж 10 провідних компаній, які шукають талановитих студентів у команду.

 

Бонус! Під час ярмарку буде можливість потренуватися на пробних інтерв’ю у форматі speed dating. Ви зможете пройти короткі співбесіди з HR -спеціалістами з різних компаній та отримати зворотній зв’язок щодо вашого резюме та стилю ведення перемовин. Крім того, рекрутери зможуть розказати, що є насправді актуальним на ринку праці!

 

Чекаємо на вас 20 травня о 12:00 у KSE.

 

Участь безкоштовна за умови реєстрації. Кількість місць обмежена.