fbpx

Публічна дискусія. Нова освітня програма: Яка освіта нам потрібна у 21-му столітті?

Опис

Запрошуємо студентів, викладачів та усіх зацікавлених у розвитку освіти долучитись до публічної дискусії між Іваном Примаченком та Тимофієм Миловановим про освіту 21 століття. 

Цим заходом ми відкриємо Ukraine Economy Week, організований Київською школою економіки, Національним банком України та компанією Visa. Освіта – один з найнеобхідніших факторів для економічного зростання. У час швидкого технологічного розвитку, час змагання  між формальною та неформальною освітою, коли має значення якість освіти, а не просто доступ до неї, ми піднімаємо питання, яка освіта веде до зростання та розвитку, як особистого, так і держави. 

У дискусії візьмуть участь:

Іван Примаченко – співзасновник першої в Україні платформи масових відкритих онлайн курсів Prometheus. Реєстрацію на перші курси було відкрито 15 жовтня 2014 року, зараз на платформі 350 тисяч зареєстрованих користувачів.

Тимофій Милованов – почесний президент Київської школи економіки, професор Університету Пітсбурга. Тимофій отримав ступінь PhD з економіки в Університеті Вісконсин-Медісон, викладав в Університеті Бонна, Університеті штату Пенсильванія, Пенсильванському університеті, є співзасновником VoxUkraine – організації, що об’єднує групу глобальних економістів, які працюють над проблематикою політики в Україні.

Модератор: Інна Совсун – віце-президент Київської школи економіки, колишній заступник Міністра освіти і науки України.

Дата і час: 15 травня, 17:00.

Місце проведення: Київ, DEC Place, бул. Лесі Українки 23Б. 

Мова заходу: українська.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації