fbpx

Відкрита дискусія у Львові: Професії майбутнього: що вчити сьогодні, щоб робот не замінив тебе завтра?

Опис

Київська школа економіки та Інститут суспільних ініціатив запрошують студентів Львова на відкриту дискусію про професії майбутнього. Ми будемо говорити про демографічні тенденції, зміни на ринку праці, про те, які професії і які навички будуть необхідні у найближчому майбутньому, щоб побудувати успішну кар’єру.

Футурист Томас Фрей каже, що 60% найкращих професій найближчого десятиліття ще не винайдені. За прогнозами всесвітнього економічного форуму 35% навичок, які ми сьогодні вважаємо найбільш необхідними в роботі, зміняться. Нові знання з’являються щодня, більш того, багато професій автоматизуються. Дослідження Оксфордського університету показують, що роботи можуть замінити 47% сьогоднішніх працівників протягом 20 років. То що ж потрібно вчити, щоб бути успішним за 5 чи 10 років?

Для кого ця подія: студентів 3-6 курсів економічних, фінансових, математичних, інженерних, технічних, природничих спеціальностей.

Про спікерів:

 

Ганна Вахітова – професор Київської школи економіки, отримала докторський ступінь Ph.D. в Університеті Кентуккі (США). Вона вивчає питання міграції та економіки праці, освіти та розвитку, а також економіку інновацій. Ганна була залучена до багатьох дослідницьких проектів щодо міграції, ринку праці та соціальної допомоги, які проводилися на замовлення Світового банку, Європейського Союзу, Міжнародної організації праці, Міністерства праці України.

Після виступів спікера буде проведено презентацію магістерських програм Київської школи економіки та спеціальної програми підтримки “Таланти з регіонів“, яка дає можливість студентам з регіональних університетів навчатися безкоштовно та отримувати щомісячну стипендію та безкоштовне проживання.

Дата і час: 23 березня, 19:00

Місце проведення: Львів, ITEA HUB, вул. Героїв УПА 80.

Мова заходу: українська.

Участь безкоштовна, необхідна попередня реєстрація:

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ!