fbpx

Відкритий майстер-клас "Говори так, щоб почув кожен"

Description


 

22 лютого о 19.00 запрошуємо до Київської школи економіки на відкритий практичний майстер-клас з акторської майстерності “Говори так, щоб почув кожен”. Воркшоп побудовано на основі комплексу вправ зі сценічної мови та ораторського мистецтва для вдосконалення вербальної комунікації

  • Ми охопимо основні блоки для роботи з голосом: це зняття фізичних затисків (пози, мімка та жести), дихальні вправи, артикуляція та робота з вимовою (скоромовки та звукоряди). 
  • Кожен учасник отримає практичні інструменти для розвитку власного голосу та вдосконалення навичок комунікації з колегами, друзями чи близькими. 
  • Протягом майстер-класу ми працюватимемо над “звільненням” природнього голосу з допомогою зняття внутрішніх зажимів та дослідження власних голосових можливостей.

Про спікера:

Ярина Геречка – керівник театрального центру “ABC Theatre”, тренер з акторської майстерності у “Fest republic”, “Сonsencia”, “LFW” та ін., режисер проекного театру “ABC” та автор навчальних програм у проектах “Theatre Development Camp”, “Відкрий в собі актора”, “Говори так, щоб почув кожен”. Ярина займається адаптацією театрального мистецтва у спосіб освіти.

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Дата та час: 22 лютого, 19:00

Місце проведення: Київська школа економіки (вул. Дмитрівська, 92-94)

Мова: українська