fbpx

KSE запрошує студентів 2-6 курсів взяти участь у Всеукраїнському кейс-чемпіонаті KSE Case Champ

Description

Якщо ви цікавитесь стратегічним консалтингом, полюбляєте вирішувати бізнес-кейси, маєте жагу до отримання цінного досвіду, бажаєте працювати у найкращих компаніях світу – запрошуємо взяти участь у KSE Case Champ.

Що таке KSE Case Champ?

 

KSE Case Champ – це унікальна можливість отримати цінний досвід вирішення кейсів від Гарвардської школи бізнесу, позмагатись зі студентами з усієї України, отримати відгук від професіоналів компаній – партнерів заходу: компаній «Великої четвірки» – Ernst&Young, Deloitte, KPMG, міжнародної консалтингової компанії – Roland Berger та експертів Київської школи економіки.

Вміння вирішувати комплексні задачі та реальні бізнес-кейси визнано провідними роботодавцями України та світу головною навичкою при відборі на роботу. Отже, ми чекаємо саме на тебе – настав час розкрити свій потенціал!

 

Хто може взяти участь?

До участі допускаються студенти ВНЗ 2-6 курсів та випускники ВНЗ 2014-15 рр. Змагання буде цікаве студентам економічних, фінансових, математичних та інженерних напрямків навчання. Студенти KSE не можуть брати участь в KSE Case Champ.

Для участі в KSE Case Champ обов’язково зареєструйтесь до 20:00 26 квітня 2017 року (включно) за посиланням:

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ!

Де, коли і як відбудеться KSE Case Champ?

Чемпіонат проходитиме у 2 тури.

1. Усім зареєстрованим командам (у складі команди має бути 3-5 гравців) до 12:00 26 квітня буде надіслано кейсове завдання та регламент проведення турніру (на електронну пошту капітана команди, зазначену при реєстрації). Вирішення має бути відправлено у форматі презентації Power Point (до 10 слайдів + додатки) до 7 травня (включно).

2. 15 травня за підсумками оцінок професійного журі буде оголошено результати відбору. Кращі команди отримають кейс фінального етапу. Вирішення мають бути відправлені у форматі презентації Power Point (до 10 слайдів + додатки) до 24 травня (включно) і презентовані у фіналі, який відбудеться 26 травня у приміщенні Київської школі економіки.

Переможців турніру буде нагороджено цінними призами від партнерів турніру та можливістю здобути найкращу економічну освіту в Україні!

Для більш детальної інформації, будь ласка, звертайтесь:

 

Давід Менабдішвілі, студент програми з економічного аналізу KSE,
[email protected]