fbpx

Inside Out! KSE - освітній партнер TEDxKNEU

Description


TEDxKNEU повертається і вже 22 квітня Київський національний економічний університет чекає молодих людей зі всього міста в своїх стінах.

TEDx – це незалежна ліцензована локальна подія, що проводиться під егідою неприбуткової організації TED в локальних спільнотах по всьому світу. Її місія – ділитися ідеями, що варті поширення.

Цьогорічний TEDxKNEU проходитиме під гаслом “Inside Out“. Обмінюючись відкриттями та досвідом, невдачами та перемогами, які заховані всередині нас, ми переосмислюємо свою картину світу, а також знаходимо свою спільноту, яка окреслює нові горизонти для нашого розвитку. Inside Out – це час переосмислювати і втілювати, тому що фундаментальні зміни відбуваються зсередини нас, а вже тоді впливають на зовнішній світ.

Спікерами події будуть спеціалісти з різних сфер діяльності та захоплень. З їх іменами та темами виступів можна ознайомитися на сайті tedxkneu.org та на сторінках події в соціальних мережах.

Отже, ТEDxKNEU збере аудиторію молодих, цікавих та запалених людей, які зустрінуться у пошуку натхнення та однодумців, ідей та настрою, приємної атмосфери та незабутніх почуттів.

Стати учасником події можна, придбавши квиток за посиланням: https://tickerry.com/event/tedxkneu/

Коли: 22 квітня о 15:00
Де: ЦКМ КНЕУ, вул. Дегтярівська, 49г
Вартість: 150-250 грн