fbpx

Найбільший молодіжний форум цієї весни - YouthSpeak Forum відбудеться 1 квітня!

Description

Вже другий рік поспіль AIESEC збирає громадські організації, активну молодь, бізнес сектор та представників держави на всеукраїнському YouthSpeak Forum. Цього року планується залучити більше 500 учасників.

 

 

YouthSpeak – це глобальний проект, що починається з опитування та допомагає визначити молодіжні тренди у працевлаштуванні, самореалізації та розвиткові суспільства, після чого обговорити це під час форуму, на якому також створюються активності для задовольняння цих потреб та втілення спільних ідей.

 

На форумі будуть:

 

POWERFUL TALKS

Співпраця, як глобальна тенденція у всіх відносинах – Ілля Кенігштейн (керуючий партнер та креативний директор Creative Quarter),

Цілі сталого розвитку ООН – Павло Іллюшин (представник молодіжної панелі ООН),

Лідерство

Ідеальна країна – це не місце, це стан свідомості

 

PANEL DISCUSSION

Рімма Ель Джувейді, Голова правління, Навчай для України

Вікторія Мудрак, Віце-президент з організаційного розвитку, AIESEC в Україні та ще 3 спікерів із різних сфер обговорять як можна “#Трансформувати.  Себе. Країну. Світ” та розкажуть як це роблять вони, які перешкоди з’являються у них на шляху і якими є ідеальна трансформація і співпраця між секторами.

 

WORKSHOPS

На тему “Creativity” від Ольги Петрусенко, менеджер SAP з розвитку бізнесу

Та ще 2 воркшопи про інші “навики 2020”.

 

OPPORTUNITY SPACE

Стати частиною громадської організації, знайти роботу в корпоративному або державному секторі, підтягнути свої навички та знання? На форумі будуть усі деталі про максимальну кількість можливостей.

 

CASES

6 прикладних різних ситуацій від компаній, громадських ініціатив та державних установ, які потрібно покращити чи визначити та вирішити основні перешкоди на шляху до їх успіху. Авторам найкращих ідей запропонують брати участь у їх втіленні.

 

Київська школа економіки – інформаційний партнер форуму.

 

Більше інформації на сайті: http://aiesec.ua/youthspeakforum/