fbpx

Запрошуємо студентів на Всеукраїнську олімпіаду з фінансової економіки

Description

Київська школа економіки і «Київстар» запрошують студентів ВНЗ усіх курсів та випускників 2015-16 рр. взяти участь у KSE BrainChamp –  Всеукраїнській студентській олімпіаді з фінансової економіки.

Плануєте кар’єру у сфері фінансів? Хочете розуміти, як працюють фінансові ринки, що таке корпоративні фінанси, фінансовий аналіз та моделювання? Протестуйте свої знання! Візьміть участь в олімпіаді з фінансової економіки – зробіть перший крок до успішної кар’єри.

 

Як проходитиме олімпіада KSE BrainChamp?

Перший тур пройде онлайн на сайті olympiad.kse.org.ua 22 лютого 2017 року о 17 годині. Завдання будуть у формі тестів з варіантами відповідей, на вирішення буде 60 хвилин.  Переможці першого туру будуть запрошені на фінальний тур, який відбудеться 3 березня у Київській школі економіки (учасникам з інших міст буде компенсовано вартість проїзду). Переможці другого туру будуть оголошені того ж дня під час Дня відкритих дверей.

Хто може взяти участь?

 

До участі запрошуються студенти університетів та випускники 2015-16 рр. Змагання буде цікаве студентам економічних, фінансових, математичних та інженерних напрямків навчання. Студенти KSE не можуть брати участь в KSE BrainChamp.

Як взяти участь?

  1. Зареєструватися на сторінці – olympiad.kse.org.ua. За посиланням ви можете ознайомитися з правилами участі у KSE BrainChamp та з прикладами завдань.
  2. 22 лютого о 17 годині вирішити завдання.
  3. 23 лютого будуть оприлюднені результати першого туру. Переможці будуть запрошені на фінал, який пройде 3 березня у Київській школі економіки.

Для участі в KSE BrainChamp обов’язково зареєструватися за посиланням:

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ!

Освіта формує майбутнє України, тому «Київстар» підтримує навчальні проекти та талановиту молодь – тих, хто в наступні роки впроваджуватиме інновації в українському бізнесі. 

 

Нові рішення потребують свіжих ідей. Національний мобільний оператор «Київстар» є генеральним партнером KSE BrainChamp – студентської олімпіади з фінансової економіки. Ми впевнені, що енергія молодості та проекти нового покоління здатні позитивно вплинути на розвиток національної економіки. Підтримка інновацій – секрет успіху «Київстар». Від передових рішень в телекомі до освітніх проектів, що сприяють виведенню України на новий рівень. Тож беріть участь у проекті та розкривайте свій потенціал! 

На учасників чекають цінні призи та можливість здобуття найкращої економічної освіти в Україні.