fbpx

Міжнародна конференція "Великі та відкриті дані для сталого розвитку" - 17-18 листопада в KSE

Description

Про Конференцію

Міжнародна конференція “Великі та відкриті дані для сталого розвитку” відбудеться в Києві 17-18 листопада 2016 рокуМи збираємо провідних світових та українських експертів, щоб з’ясувати, як великі дані можуть стати одним з ключових чинників трансформації країни.

Чому важливо мати до них доступ та робити на їх основі аналіз та дослідження. Як їх можна застосувати для прийняття рішень та творення нових законів. Як за допомогою великих даних можна спростити життя кожного українця та викорінити корупцію? Ми прагнемо, аби вірус bigdata захопив публічний сектор, тому запрошуємо його представників, а також громадських активістів та представників аналітичних центрів на конференцію “Великі та відкриті дані для сталого розвитку”, яку організовує Київська школа економіки за підтримки Global Development Network.

РЕЄСТРУЙТЕСЬ!

Що очікувати:

На конференції будуть представлені рекомендації та найкращі приклади використання великих даних, відкритих даних та інтероперабельності (G2G shared data) при прийнятті рішень на основі фактів, особливо в державному секторі, в громадських організаціях та органах місцевого самоврядування. Всесторонньо обговоримо, як доступ до відкритих даних та широке використання аналізу даних покращить прийняття рішень, в тому числі в питаннях законодавства та державного управління на національному та місцевому рівнях.

Серед тем дискусії наступні:

      ==> Використання даних для прийняття управлінських рішень
==> Великі дані для політикотворення
==> Антикорупційні механізми
==> Журналістські розслідування
==> Візуалізація даних
==> Впровадження аналітичних практик

Формат

Перший день конференції складатиметься з двох паралельних секцій, доповідей та панельних обговорень. Другий буде наповнений семінарами та майстер-класами для обміну досвідом виконання проектів та практичними навичками аналізу даних.

Детальна програма заходу доступна на сайті конференції:

Робочими мовами конференції є англійська та українська із наданням синхронного перекладу.

Учасники:

Очікується близько 250 учасників переважно з України, а також із країн Східної Європи та СНД. Запрошено керівників організацій, представників урядів та органів місцевого самоврядування, зацікавлених осіб та експертів – аналітиків та дослідників даних, спеціалістів відкритих даних, економістів, фінансистів, маркетологів. 

Місце проведення:

Конференція 17 листопада відбудеться у готелі Hilton, бульвар Тараса Шевченка, 30.

Майстери-класи 18 листопада проходитимуть у Київській школі економіки, вул. Дмитрівська 92-94.