fbpx

Старт програми MBA для державних компаній та KSE MBA4 в Київській школі економіки

Description

1 жовтня – дуже особливий день для КSE, адже вперше ми запустили одночасно дві групи MBA: загального формату та для менеджменту державних компаній. 

Цього разу подія насправді визначна, бо окрім нової групи KSE MBA4, що готує справжніх професіоналів бізнесу, почала навчання перша група SOE MBA1, де керівники державних підприємств вивчатимуть міжнародні стандарти та кращий досвід за основними напрямками управління організацією: від стратегічного планування та проектного менеджменту до фінансів та управління персоналом, що допоможуть стати керівниками міжнародного рівня.

Святкова подія була багатою на цікаві виступи. Відкрив програму Тимофій Милованов, в.о. Президента KSE«Місія KSE – готувати нове покоління висококласних професіоналів, здатних приймати виклики середовища сьогодні. Для вирішення цих завдань молоді українські менеджери потребують міжнародної освіти, яка відповідає сучасним європейським стандартам.  В сучасному світі знання – є активом, який тільки набирає ціни протягом часу».

Іван Компан, директор MBA та керівник напрямку бізнес-освіти KSE, розповів про те, що очікує студентів наступних 18 місяців, що вирізняє програму KSE MBA та якою є основна ціль Програми: «В KSE МВА ми будуємо спільноту, яка створює сучасний, успішний, ефективний бізнес».

Юлія Ковалів, заступник Міністра  економічного розвитку та торгівлі, привітала нових студентів та заохотила до розбудови економіки країни шляхом розвитку успішного бізнесу. Вона також наголосила, що реформа корпоративного управління стане  флагманом впровадження корпоративного управління і в приватному секторі: “Робота в держкомпаніях – це виклик зміни країни. Нам потрібні високопрофесійні управлінці, що розповсюджують вірус змін”.  

Гостем Церемонії відкриття також був Андрій Булах, керуючий партнер Deloitte, який побажав студентам постійно експериментувати та культивувати в собі бажання до змін та розвитку. На його думку, KSE – це ідеальне для цього середовище.

Студентка 2 групи KSE MBA Світлана Михайловська, заступник директора EBA, поділилась своїми інсайтами від навчання: “Коли стаєш студентом #KSEMBA – не відразу розумієш, на що погодився: готуйся до безсонних ночей з книжками і ніякого часу для себе. Але натомість отримаєш набагато більше  джерело ідей, підтримки та розвитку”.

Ми вітаємо нових студентів, що стануть частиною спільноти професіоналів, об’єднаних єдиними цінностями. Підготовка нових лідерів з метою трансформації нашої країни та бізнесу є головною метою Київської Школи Економіки та програм MBA. Ми раді можливості захопливої співпраці протягом наступних 18 місяців в Київській школі економіки!

більше фото на нашій сторінці фейсбук 🙂

Про KSE MBA:

KSE МВА програма відповідає міжнародним стандартам бізнес-освіти, забезпечуючи баланс між аналітичним та практичним підходами, впроваджуючи високі академічні стандарти найкращих європейських та американських бізнес шкіл та використовуючи практичні кейси від найкращих роботодавців України.

Навчання проходить англійською та українською мовами. На програмі викладають закордонні та українські професори зі ступенем PhD та випускники найкращих світових бізнес шкіл, в тому числі Harvard Business School, MIT Sloan, London Business School, INSEAD та практики з провідних міжнародних та українських компаній.

З усіх питань пишіть та телефонуйте:)

     Микола Рибчинський

     Менеджер програми MBA

     [email protected], +38 (067) 441 01 11