fbpx

Дискусія “Гроші на стипендію чи на війну? Якими мають бути пріоритети державних видатків в Україні” - 12 вересня 2016 в УКМЦ

Description

Київська школа економіки спільно з VoxUkraine та Українським кризовим медіа-центром запрошує на дискусію “Гроші на стипендію чи на війну? Якими мають бути пріоритети державних видатків в Україні”.

Подія відбудеться 12 вересня з 16:00 до 18:30 у прес-залі УКМЦ (адреса: Український дім на Європейській площі, вул. Хрещатик 2).
 
Формат заходу: дебати між “захисниками” різних статей видатків державного бюджету.

Мета: виявлення через публічне обговорення найбільш нагальних та найменш пріоритетних напрямків державних видатків.

Модератор заходу: Тимофій Милованов, в.о. президента Київської школи економіки

Дебатуючі сторони:  5 груп “захисників” по 3 учасника у кожній. Групи розподілені за 5 ключовими напрямами видатків державного бюджету:
·    соціальні видатки
·    освіта
·    національна безпека та оборона
· економічна активність (включаючи капітальні видатки та видатки на інфраструктуру)
·    охорона здоров’я

Учасниками кожної з груп є експерти за відповідними напрямками.

У заході передбачена участь арбітрів:  економісти, які коментують виступ кожної з дебатуючих сторін (одразу після виступу кожної з них) з точки зору потенційного впливу на державний та місцеві бюджети тих пропозицій, що були озвучені дебатуючими сторонами. Також арбітри мають право задавати додаткові питання дебатуючим сторонам.

Слухачі: до участі запрошуються представники громадських організацій, професійних асоціацій (вчителів, лікарів тощо), представники бізнес-асоціацій, народні депутати України, журналісти, представники уряду, зокрема – Міністерства фінансів України. Слухачі мають право ставити питання дебатуючим сторонам та експертам.

Захід транслюватиметься онлайн на сайті УКМЦ: http://uacrisis.org/ua/stream

Акредитація: з огляду на обмежену кількість місць у залі, участь у заході вимагає обов’язкової акредитації за телефонами  +38 050 157 81 59+38 093 584 66 24 або електронною адресою [email protected]

Перелік учасників заходу буде оголошено пізніше. Слідкуйте за повідомленнями на нашому сайті.



Прес-центр Українського кризового медіа-центру розташовано у приміщенні Українського дому (вул. Хрещатик 2), 2-й поверх.