fbpx

Прийом документів на програму з економіки бізнесу і фінансів продовжено до 8 серпня!

Description

Ми маємо для вас приємні новини. Ви можете подати документи на магістерську програму з економіки бізнесу і фінансів до 8 серпня!

Ми знаємо, що не всі охочі встигли подати документи, і хоча набір уже завершено, ми маємо можливість збільшити кількість студентів у групі. Це можливо завдяки підтримці донорів, які поділяють цінності Школи і вкладають у навчання нового покоління економістів. Завдяки цьому, ми також знизили вартість навчання з 4 000 євро до 3 000 євро.

 

Як вступити:

  1. Подати документи онлайн на http://apply.kse.org.ua/ або особисто в Київській школі економіки (вул. Дмитрівська 92-94, офіс 404).
  2. Скласти онлайн тест.
  3. Пройти інтерв’ю.

Після навчання на програмі ви отримаєте:

  • поглиблені знання з економіки та фінансів і навички, необхідні для ведення бізнесу та прийняття управлінських рішень
  • вміння застосовувати кількісні інструменти для аналізу та вирішення бізнес питань
  • можливість отримати диплом магістра з прикладної економіки американського університету Х’юстона.

Наші випускники: 

• будують успішну кар’єру в  різноманітних секторах: консалтинг, IT, аудит, інвестиційний сектор, FMCG, реальний сектор (Bain, McKinsey, Google, P&G, Dragon Capital, Epam, EY, Citibank)

• займаючи високі посади та застосовуючи знання, отримані під час навчання, допомагають компаніям розвиватися та досягати успіхів

• працюючи в державних органах (Міністерство економіки, Міністерство фінансів, Національний банк), застосовують сучасні інструменти аналізу, моделювання та прогнозування, які використовують уряди розвинених країн, таким чином допомагаючи державним установам трансформуватися у сучасні інституції, які у прийнятті рішень покладаються на аналіз даних та сучасну методологію

Якщо у вас є питання щодо вступу, будь ласка, звертайтесь до Артема Панченка, директора відділу з академічних питань KSE, електронною поштою [email protected] або телефоном (044) 492-80-12.