fbpx

Конференція “Західна освіта як інструмент європеїзації України?” за підтримки KSE

Description

27 листопада, 2014 відбудеться конференція «Західна освіта як інструмент євпропеїзації Україні?», присвячена Касі Бендукідзе, натхненному реформаторові.

Під час конференцію Юрій Логуш, Президент Kyiv School of Economics, виступить з вітальним словом , а також модеруватиме панельну дискусію на тему: «Глобальна освіта як каталізатор змін в Україні». Павло Шеремета, голова Дорадчої ради Kyiv School of Economics, виступає під час панельної дискусії «Роль молоді у суспільних перетвореннях» зі спеціальним гостем Богданом Гаврилишиним.

Проект “ЗАХІДНА ОСВІТА ЯК ІНСТРУМЕНТ ЄВРОПЕЇЗАЦІЇ УКРАЇНИ?” спрямований на з’ясування того, чи виступають молоді фахівці з іноземними дипломами «агентами змін» в Україні, та чи сприяє їх навчання за кордоном якісним змінам в державі, чи наближає її до ЄС. Експерти проекту аналізуватимуть попит на таких фахівців у сфері державного управління та бізнесу, а також розроблятимуть  рекомендації для України, спираючись на досвід країн Вишеградської четвірки щодо впливу випускників західних університетів на процес інтеграції з ЄС.

Партнери: Center for EU Enlargement Studies, Association for International Affairs, The European Academy of Diplomacy , Pontis Foundation, Програма академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні та Kyiv School of Economics.

Дата та час: 27 листопада 2014

Місце: Kyiv School of Economics, вул. Івана Мазепи 1, ауд. 106

Для реєстрації да додаткової інформації: 

044 248 7252 or [email protected]