fbpx

Перша в Україні освітня програма розвитку підприємницьких можливостей для жінок стартує в листопаді 2014!

Description

14 листопада 2014 року Київська Школа Економіки (KSE) та проект «Надання послуг з управління двома ланцюгами додаткової вартості сільськогосподарської продукції в Україні» (Агро-Львів) запускають модульну навчальну програму розвитку підприємницьких можливостей для жінок «Агроледі».

 

«Агроледі» – це перший в Україні ґрунтовний курс, який дозволяє не просто отримати знання, але й набути важливих особистих та ділових компетенцій, необхідних учасницям для вироблення системного підходу до управління власною справою.

Програма спрямована на об’єднання жінок з підприємницьким досвідом в аграрному секторі і створення для них навчально-розвиваючого середовища, яке сприятиме їх особистому зростанню, професійному розвитку, обміну досвідом та налагодженню мережі ділових контактів.

Програма «Агроледі» орієнтована на жінок, які мають досвід ведення бізнесу в агросфері не менше 1 року. Тривалість програми – 3 місяці. Протягом цього часу учасниці відвідають 5 дводенних модулів, які проходитимуть у Києві.

Тематика навчальних модулів наступна:

1. Лідерство, особиста ефективність

2. Власна справа: стратегія та планування

3. Управління: маркетинг та люди

4. Фінансовий менеджмент

5. Можливості для зростання

Для реалізації програми будуть залучені бізнес-професори KSE, експерти у сфері фінансів, кредитування, інвестування та фахівці-юристи.

У програмі поєднано чотири ключові компоненти:

– навчально-освітня складова

– надихаючі вправи та зустрічі з успішними лідерами

– створення мережі однодумців для взаємопідтримки та взаєморозвитку

– постійна онлайн–комунікація.

Участь у програмі безкоштовна, проте учасниці самостійно покривають транспортні витрати та вартість проживання. Слухачкам, які відвідали всі модулі та успішно виконали завдання, організатори відшкодовують 50% вартості витрат на проїзд та проживання.

Програма відкрита для учасниць із Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької  областей.