fbpx

Успішна кар’єра: як обрати правильний шлях після закінчення університету

Description

Сьогодні якісна економічна кар’єра відкриває широкі можливості в багатьох сферах. Представники уряду, наукових кіл та великих міжнародних компаній ділитимуться своїм досвідом будування успішної кар’єри. Такі сфери як державний сектор, наука та бізнес не тільки надають широкі можливості для кар’єрного зростання, але мають і свої підводні камені. Відверта розмова про життєво важливі рішення після завершення навчання: як вибрати кар’єрний шлях, чи призведе він до успіху, та які можливості відкриває  економічна освіта – спікери даватимуть поради із власного досвіду щодо цих та інших питань.

Панельна дискусія відбудеться в рамках Ukraine Economy Week – серії заходів, присвячених розвитку української економіки за підтримки Національного банку України, Київської школи економіки та компанії Visa.

Учасники:

  • Юрій Городніченко — професор Каліфорнійського університету в Берклі, голова Міжнародної консультативної ради Київської школи економіки
  • Дмитро Сологуб — заступник голови НБУ
  • Олена Білан — головний економіст компанії Dragon Capital
  • Дмитро Крепак — регіональний менеджер Visa в Україні, Грузіі та Вірменії

Дата і час: 17 травня, 17:30.

Місце: Київ, НСК «Олімпійський», President Hall.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ!

Більше анонсів тижня на сайті: http://economyweek.com.ua/

З будь-яких питань та з питань акредитації ЗМІ звертайтесь за електронною адресою [email protected] та телефоном +38 063 72 602 74 (Юля Мінчева, маркетинг-менеджер KSE)