fbpx

Відкрита дискусія у Тернополі: Професії майбутнього: що вчити сьогодні, щоб робот не замінив тебе завтра?

Description

Київська школа економіки запрошує студентів Тернополя на відкриту дискусію про професії майбутнього. Ми будемо говорити про демографічні тенденції, зміни на ринку праці, про те, які професії і які навички будуть необхідні у найближчому майбутньому, щоб побудувати успішну кар’єру.

Футурист Томас Фрей каже, що 60% найкращих професій найближчого десятиліття ще не винайдені. За прогнозами всесвітнього економічного форуму 35% навичок, які ми вважаємо найбільш необхідними в роботі, зміняться. Нові знання з’являються щодня, більш того, багато професій автоматизуються. Дослідження Оксфордського університету показують, що роботи можуть замінити 47% сьогоднішніх працівників протягом 20 років. То що ж потрібно вчити, щоб бути успішним за 5 чи 10 років? У що варто вкладати час і зусилля, щоб бути затребуваним на ринку праці?

Для кого ця подія: студентів 3-6 курсів економічних, фінансових, математичних, інженерних, технічних, природничих спеціальностей.

Про спікера:

Володимир Вахітов – професор Київської школи економіки, отримав докторський ступінь Ph.D. в Університеті Кентуккі (США). Володимир є фахівцем з економетрики та статистики, обробки великих даних, вивчає, як вижити та стати успішним у великому сучасному місті, цікавиться поведінковою економікою, тому знає, чому ми думаємо не так, як ми думаємо, що ми думаємо:) Володимир розповість, які навички та риси характеру варто розвивати, щоб ваше робоче місце не зайняв робот, та як будувати кар’єру в мінливому світі.

Після виступів спікера буде проведено презентацію магістерських програм Київської школи економіки та спеціальної програми підтримки “Таланти з регіонів“, яка дає можливість студентам з регіональних університетів навчатися безкоштовно та отримувати щомісячну стипендію та безкоштовне проживання.

Дата і час: 20 квітня, 18:00.

Місце проведення: готель “Тернопіль”, м. Тернопіль, вул. Замкова, 14

Мова заходу: українська.

Участь безкоштовна, необхідна попередня реєстрація:

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ!