fbpx

"Що я робив би в 22, якби знав ким буду в 35?" Зустріч з Володимиром Лавренчуком та Дмитром Сологубом

Description

Цієї осені Київська школа економіки запускає оновлену серію відкритих лекцій в рамках KSE INSIGHTS: Public Series. Ми віримо, що майбутнє за проактивною молоддю, яка інвестує свій час в саморозвиток та здатна брати на себе виклики сьогодення. Разом із цікавими спікерами запрошуємо дискутувати на актуальні теми впливу, інновацій та трансформації країни.

В цей четвер запрошуємо долучитись до розмови між Володимиром Лавренчуком та Дмитром Сологубом про те, що б вони робили в 22, якби знали, ким будуть в 35! Неформально дискутуватимемо про досвід, помилки, уроки та менторів, як складову особистісного розвитку.

Дмитро Сологуб, випускник KSE, до призначення заступником Голови НБУ протягом 8 років очолював відділ аналізу і досліджень АТ «Райффайзен Банк Аваль». Володимир Лавренчук, більше 30 років працює в банківський сфері, з 2005 року є Головою Правління АТ “Райффайзен Банк Аваль”, членом Ради Директорів KSE, неодноразово визнаний одним з найавторитетніших банкірів та кращих топ-менеджерів країни.

Дата:  8 грудня 2016, 19:30

Місце: Київська школа економіки, вул Дмитрівська 92-94,  аудиторія 408

Вхід вільний за умови реєстрації:

Реєстрація

Листи-підтвердження Вашої участі очікуйте до 12:00 8 грудня.