fbpx

"Звіт ЄБРР про перехідний період" - Зустріч з Сергієм Гурієвим

Description

Цієї осені Київська школа економіки запускає оновлену серію відкритих лекцій в рамках KSE INSIGHTS: Public Series. Ми віримо, що майбутнє за проактивною молоддю, яка інвестує свій час в саморозвиток та здатна брати на себе виклики сьогодення. Разом із цікавими спікерами запрошуємо дискутувати на актуальні теми впливу, інновацій та трансформації країни.

Наступної середи говоритимемо про трансформації та вплив з Сергієм Гурієвим, Головним економістом Європейського банку реконструкції та розвитку. Він презентуватиме щорічний Звіт про перехідній період – долучайтесь, буде цікаво!

Біографія Сергія за посиланням.

Сергій Гурієв – Головний економіст Європейського банку реконструкції та розвитку, доктор технічних наук в області економіки (2002) і має докторську ступінь в галузі прикладної математики з Російської Академії Наук (1994).

Серед наукових інтересів доктора Гурієва – теорія контрактів, корпоративне управління, політекономія і мобільність робочої сили. Д-р Гурієв публікується в таких журналах, як American Economic Review, Огляд економічних досліджень, журнал Європейської економічної асоціації та ін.

Дата:  23 листопада 2016, 12:00

Місце: Київська школа економіки, вул Дмитрівська 92-94,  аудиторія 408

Вхід вільний за умови реєстрації:

Реєстрація

Листи-підтвердження Вашої участі очікуйте 22 листопада.