fbpx

Церемонія закриття "Програми розвитку керівників державних підприємств"

Description

В грудні минулого року в Київській школі економіки стартувала “Програма розвитку керівників державних підприємств” за підтримки Міністерства економічного розвитку та торгівлі та Фонду прямих інвестицій WNISEF.

Метою Програми є вивчення вищим керівництвом державних підприємств України передових методик та технологій управління підприємством та їх трансформацій у сучасні конкурентоспроможні компанії.

Протягом останніх 7 місяців впродовж 14 модулей більше 100 представників топ-менеджменту провідних державних компаній (“НАК НАФТОГАЗ”, Державна продовольчо-зернова корпорація України, ДП “Украерорух”, ДП “Конструкторське бюро “Південне”, ПАТ “Укргазвидобування”, ПАТ “Вуглесинтезгаз”, ПАТ «Укртрансгаз» ат ін.) мали змогу вивчати ключові аспекти корпоративного управління, стратегічного планування, сучасні принципи фінансового управління, підвищення ефективності бізнес-процесів, залучення фінансування на ринках капіталу, застосування сучасних інформаційних технологій та управління змінами.

На програмі викладали професори провідних світових університетів та бізнес-шкіл, таких як Darden School of Business, США, Kozminsky University, Польща, London Business School, Великобританія, SDA Bocconi School of Business, Італія, Smith School of Business in Kingston, Канада, Київської школи економіки, Україна, а також практики з топових українських та міжнародних компаній.

В сучасних умовах саме підвищення освітнього рівня керівників є тим потужним інструментом, що прискорює процес трансформації держпідприємств в успішні, прозорі, ефективні та прибуткові компанії. Дана Програма є важливим етапом реалізації реформи державних підприємств, що її впроваджує Міністерство економічного розвитку та торгівлі України.

На церемонії закриття програми відбудеться огляд результатів програми, виступи запрошених гостей та спілкування з учасниками на тему важливості даної програми для їхнього професійного розвитку та розвитку людського капіталу у сфері управління державними компаніями.

Дата та час: п’ятниця, 24 червня о 18:00

Місце проведення: Київська Школа Економіки, вул. Дмитрівська, 92-94 (аудиторія 408)

 

Серед спікерів:

  • Юлія Ковалів, Перший заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі України
  • Юлія Тичківська, Віце-президент Київської школи економіки
  • Іван Компан, Директор Програми
  • Представники WNISEF
  • Учасники – керівники провідних держкомпаній

Для отримання акредитації, будь ласка, пройдіть реєстрацію за посиланням –  http://goo.gl/forms/87uj0UgxPnufphIq1

Контакти: [email protected];  38 (044) 492 8012 (ext. 115); 38 (093) 72 602 74

Довідка

Київська школа економіки (KSE) – заснована у 1996 році Консорціумом економічних досліджень та освіти (EERC),  – це навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном. KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів світового рівня.  Таким чином, діяльність KSE сприяє розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні та сусідніх державах. KSE провадить свою освітню діяльність за підтримки Уряду Швеції.

 

Western NIS Enterprise Fund – фонд із капіталом у розмірі 150 мільйонів доларів США, що інвестує у підприємства малого та середнього бізнесу в Україні та Молдові. Доходи від прямих інвестицій WNISEF у розмірі від 1 мільйона до 10 мільйонів доларів США використовуються, головним чином, для реструктуризації та розширення бізнесу його портфельних компаній. З моменту свого заснування WNISEF інвестував приблизно 168 мільйонів доларів США у цілу низку підприємств, що мають значний досвід у виробництві споживчих товарів, будівельних матеріалів, упаковки, у сфері роздрібної торгівлі та фінансових послуг. Cьогодні Фонд реалізує 4 програми, метою яких є допомога Україна та Молдові в цей складний період шляхом розробки економічної політики та розвитку лідерства.