fbpx

Умови використання даних

13 жовтня 2021

Цим ви надаєте KSE свою безумовну та безвідкличну згоду безстроково здійснювати обробку своїх персональних даних в розумінні Закону України «Про захист персональних даних», які стали відомі KSE під час збору та обробки контактних даних наявних або потенційних клієнтів KSE та пов’язаних з ними фізичних осіб у системі управління відносинами з клієнтами (далі – «система CRM»).

Збір персональних даних контактних осіб та їх завантаження до системи CRM ініціюється користувачем KSE. Дані включають ПІБ особи, номер телефону, адресу електронної пошти, посаду та іншу персональну інформацію. Крім того, система CRM може збирати дані з електронної пошти KSE (ім’я відправника, ім’я одержувача, дату та час) та електронного календаря (ім’я організатора заходу, ім’я учасника заходу, дату та час заходу), які стосуються взаємодії користувачів KSE з контактними особами або третіми сторонами.

Метою збирання та обробки таких даних є:

  • встановлення клієнтських та бізнес відносин з KSE;
  • надання вам інформації про послуги KSE;
  • здійснення аналітики ринку, вивчення кон’юнктури;
  • використання і поширення даних третім особам, залученим KSE з метою встановлення та реалізації бізнес чи клієнтських відносин.

Цим ви надаєте згоду на використання та передачу персональних даних третім особам, співорганізаторам заходів, конференцій, тощо, а саме компаніям ________ та _______ відповідно до правил обробки персональних даних цих компаній,  з якими можна ознайомитись на сайтах  www________, www__________. KSE не несе відповідальності за обробку персональних даних зазначеними компаніями. Цим ви підтверджуєте, що до моменту надання цієї згоди ознайомлені з правилами обробки персональних даних зазначених третіх осіб, яким можуть передаватися ваші персональні дані, та розпорядників, їх місцезнаходження або місце проживання (перебування), та згодні на таку передачу і вашої подальшої згоди та повідомлення не потрібно в кожному окремому випадку передачі (розкриття) таким третім особам, та розпорядникам ваших персональних даних та обробки ними ваших персональних даних.

Цим ви надаєте свою згоду на зміну визначеної тут мети обробки персональних даних шляхом розміщення KSE відповідного повідомлення на офіційному сайті KSE в мережі Інтернет.

Цим ви підтверджуєте, що усвідомлюєте свої права щодо персональних даних, а саме, але не виключно: права на ознайомлення з даними, внесення змін, обмеження обробки даних KSE тощо. Якщо ви хочете скористатись Вашими правами, будь-ласка зверніться за електронною адресою: [email protected].

Дані KSE (оператор даних):

Під KSE розуміється Товариство з обмеженою відповідальністю «Київська Школа Економіки та Менеджменту»

Адреса: м. Київ, вул. Миколи Шпака 3

Телефон: +38 044 492 80 12.

Електронна пошта: [email protected].