fbpx

Технічне завдання на вибір підрядника #3

Технічне завдання на вибір підрядника #3

September 24, 2015

МГО «Київський економічний інститут»  в рамках Програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ) оголошує конкурс на послуги кейтерингу протягом заходів, що будуть проводитися в Києві. Даний тендер оголошується з метою вибору підрядників для виконання наступних робіт на постійній основі:

Послуги кейтерингу, кава-брейки, обіди для учасників заходів, що будуть проводитися в Києві.                                                                                                                                        Параметри:

Найменування

Параметри замовлення

Вартість

1. Кава-брейк Чай/кава, печиво, вода, з розрахунку на 30 осіб

2. Обід Салат, перша та друга страва, сік, з розрахунку на 30 осіб

3. Обід (фуршетне меню)

Надайте приблизне меню з розрахунку на 30 осіб

Критеріями відбору підрядника виступають:

  • Якість їжі та надання послуг
  • Реалістичність бюджету
  • Гарні рекомендації від клієнтів

У звя’зку з тим, що фінансування цієї послуги здійснюється за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги в рамках Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво, Фонд Східна Європа має податкові пільги з ПДВ. Рекомендується отримати додаткову інформацію щодо реалізації такого права до моменту підписання контракту.

Термін надання пропозицій: комерційні пропозиції на фірмовому бланку компанії з печаткою мають бути надіслані на адресу: [email protected] не пізніше 9 жовтня 2015 року.