fbpx

KSE та GIZ Ukraine розпочали нову програму в Полтаві в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст України»

KSE та GIZ Ukraine розпочали нову програму в Полтаві в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст України»

December 12, 2018


Київська школа економіки у спрівпраці з німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» розпочала нову програму в Полтаві в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст України».

KSE протягом шести місяців проводитиме теоретично-практичний навчальний курс з проектного менеджменту. Перший модуль зі стратегії вже відбувся 7-8 грудня. Курс викладали Сергій Гвоздьов, викладач бізнес-дисциплін в #KSE, та Павло Шеремета, засновник Майстерні Стратегій proryv.in.ua – Breakthrough Strategy Tank.

Серед слухачів були представники Інституту розвитку міста, співробітники Полтавської міської ради та комунальних підприємств, громадських організацій, депутати Полтавської міської ради та районних у місті Полтаві рад, де працювали над реалізацією проектів у складі міждисциплінарних команд. Учасники сформували сім команд та обрали теми проектів для розвитку власного міста. Протягом навчання саме ці проекти будуть реалізуватися.

Ми з нетерпінням чекатимемо на результати навчання і віримо, що із якісною бізнес-освітою проекти з розвитку міста одразу будуть втілені у життя!