fbpx

Київська школа економіки розпочала навчальний рік для майже двох сотень нових студентів

6 вересня 2021

Київська школа економіки зарахувала майже дві сотні нових студентів, 96 з них – на новостворені бакалаврські програми. 

Про це йшлося під час KSE Welcome Day – фестивалю під відкритим небом, який 5 вересня відбувся поблизу Національного музею історії України.

Фестиваль KSE зібрав кілька сотень гостей: студентів, випускників, партнерів Школи та містян. Для них організатори підготували “коридор історії” KSE, квест із “KSEзнавства”, активності від партнерів університету. Компанія Фармак представила VR-станцію з грою “намішай свої ліки”; Вокс Україна – квіз для визначення правди/маніпуляції/обману про економіку та реформи; компанія Genesis підготувала кахут з квізом про ІТ; Нова пошта – логістичний квіз з подарунками; Райффайзен Банк пропонував розв’язати кейс. Для дітей були передбачені аквагрим, батут, шоу мильних бульбашок.

“Наш фокус – успіх наших студентів. В наступні тижні, місяці і роки, ми залучимо всю інфраструктуру Школи – викладачів, інших студентів старших курсів, адміністрацію, випускників і донорів – для розвитку нових студентів. Ми хочемо щоб наші студенти розкрили і розвили свої таланти, стали успішними і щасливими людьми. Наші студенти будуть створювати майбутнє в Україні. Ми любимо наших студентів – які вони є сьогодні – щирі, чесні, з сподіваннями і мріями – і якими вони стануть – впливовими, з великими досягненнями”, – каже президент KSE Тимофій Милованов.

З початком навчального року KSE запустила три нові англомовні бакалаврські програми: Бізнес-економіка, Економіка і великі дані, а також Програмна інженерія і бізнес-аналіз. Раніше Школа пропонувала магістерські, а також управлінські і професіоналізаційні програми.

Бакалаврат KSE очолив колишній заступник міністра освіти і науки України Єгор Стадний.

Нові набори студентів почнуть навчання у новій, першій власній будівлі університету, яку у червні для нього придбала група компаній Dragon Capital.

Київська школа економіки бере початок від англомовної магістерської програми з економіки, заснованої 1996 року інституцією Economic Education and Research Consortium (EERC) та благодійним фондом Євразія. 2006 року магістерська програма виросла у окрему освітню установу. У KSE можна здобути подвійний диплом: державного зразка та Університету Г’юстона.

 

Контакти: Маргарита Челакова та Дарина Делавар-Касмаі з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання щодо вступу до KSE. 

📞 телефонуйте +38067 434 71 63 

✉️ надсилайте листи на електронну скриньку Маргариті ([email protected]) та Дарині ([email protected])