fbpx

KSE Graduate Business School увійшла в партнерство з POLIMI Graduate School of Management

20 Травня 2022

Друзі, маємо для вас неймовірні новини! KSE Graduate Business School увійшла в партнерство з POLIMI Graduate School of Management, Мілан

Ми створюємо нову онлайн МВА-програму, яка поєднує кращі світові фреймворки, міжнародні стандарти та український досвід в сучасних воєнних реаліях з прикладами воєнних кейсів. А тепер розповімо, які потужні перспективи та можливості відкриває наше співробітництво 🚀

POLIMI Graduate School of Management (раніше знана як MIP Politecnico di Milano) є однією з найпрестижніших європейських та світових бізнес-шкіл. Вона посідає 5 місце в Європі та 8 місце в світі за якістю онлайн МВА-освіти за версією Financial Times та входить до 20 найкращих світових університетів за рейтингом World University Rankings. POLIMI Graduate School of Management також є володаркою кращих світових акредитацій так званої Потрійної Корони (Triple Crown), які визнані найбільш авторитетними інститутами акредитації бізнес-освіти у світі – AACSB, AMBA, EQUIS. Акредитація однією з названих організацій є показником високої якості освіти, що ж казати, коли їх три одразу!

З початком війни університет Politecnico di Milano разом з іншими італійськими університетами висловив свою підтримку українським студентам, викладачам та дослідникам у зв’язку з воєнною агресією в нашій країні. Тим часом ми в KSE GBS почали розробку нових МВА-програм, які б відповідали наявній ситуації в Україні та давали відповіді на запити наших студентів. Так народився спільний проект, який є поєднанням кращих міжнародних практик і  українського досвіду. 

Яким буде наше співробітництво? Звісно, цікавим та продуктивним. Це можливість не лише обмінятися досвідом, але й створити корисний освітній продукт, дійсно унікальний за обставин свого виникнення. Оскільки на курсах POLIMI Graduate School of Management навчаються студенти з усього світу, наші студенти також мають чудову можливість для міжнародного нетворкінгу. До речі, ми вже провели першу зустріч і обов’язково розповімо про неї.

Цей проект орієнтований на менеджерів, які бачать майбутнє нашої країни та готові активно долучитися до його створення. На тих, хто знаходить в труднощах Можливості замість перешкод. Вважаєте себе такими – слідкуйте за подальшими новинами, ми вас приємно здивуємо.