fbpx

Фонд родини Загорій підтримав програму з підприємницької діяльності для ветеранів АТО

Фонд родини Загорій підтримав програму з підприємницької діяльності для ветеранів АТО

April 19, 2018


Фонд родини Загорій зробив можливим безкоштовне навчання для 100 ветеранів АТО на програмі з підприємницької діяльності. Навчальний курс розроблений Київською школою економіки з метою допомогти українським воїнам відкрити або розвинути власну справу та зробити крок до нових можливостей у мирному житті.

“Сьогодні будь-який патріот розуміє, що державі потрібно радикально змінювати своє ставлення до ветеранів і переходити від популізму до системної роботи. Зважаючи на те, що конфлікт на сході може ще тривати роками, це питання національної безпеки та в цілому існування держави. Якщо країна не почне дбати про своїх ветеранів, то колись вона неминуче програє. Ми маємо навчитися цінувати те, що наші захисники зробили для нас, опікуватися їхніми проблемами, стимулювати їх займатися підприємництвом та створювати нові “ветеранські” компанії, бути клієнтом яких має стати честю для будь-якого українця”, – Гліб Загорій, співзасновник Фонду, власник фармацевтичної фірми “Дарниця”.

Протягом 2,5-місяців слухачі програми вивчатимуть основи планування, маркетингу, фінансів, управління персоналом і продажів та складають власний бізнес-план. Перші 33 студенти програми розпочали навчання у березні цього року. Учасники та учасниці групи вже презентували свої ідеї та отримати перші відгуки від викладачів. Наприкінці курсу найкращі, за думкою жюрі, проекти отримають мікрогранти на фінансування бізнесу.

Сергій Гвоздьов, академічний директор Програми:

“Знання та навички, що отримують ветерани АТО на цій програмі, конвертуються у їх впевненість у завтрашньому дні. Частина вартості програми фінансується Київською школою економіки. Ми щиро вдячні Фонду родини Загорій за підтримку, завдяки якій зможемо дати якісну бізнес-освіту ветеранам АТО, які найбільше заслуговують цього сьогодні”.

У 2018 році KSE планує ще 2 набори на навчальну програму для ветеранів АТО.

Реєстрація на курс за посиланням ↓

Реєстрація