fbpx

ПУМБ став стратегічним партнером Київської школи економіки

ПУМБ став стратегічним партнером Київської школи економіки

January 9, 2018

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став стратегічним партнером Київської школи економіки (KSE), що входить в число кращих шкіл Центральної та Східної Європи.

KSE спеціалізується на підготовці фахівців з публічної політики, менеджменту та економістів світового рівня, а також провадить політико-економічні дослідження.

ПУМБ вже не перший рік підтримує Київську школу економіки.

«Інвестиції в освіту – це інвестиції в наше майбутнє. Тому ми з радістю підтримуємо Київську школу економіки, випускники якої конкурентоспроможні як на внутрішньому, так і на глобальному ринку. Ми впевнені, що тільки спільними зусиллями можна побудувати суспільство, в основі якого лежать такі цінності, як чесність, професіоналізм та відповідальність», – коментує Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«Ми раді, що ПУМБ приєднався до стратегічних партнерів Київської школи економіки. Компанії із загальною місією і баченням майбутнього мають об’єднатися, щоб зробити нашу країну успішною. Адже саме вони створюють попит на якісні рішення і якісних людей. Завдяки їх підтримці, ми розуміємо, що в Україні є багато людей і компаній, які готові інвестувати в розвиток країни», – додав Почесний президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.

KSE – один з небагатьох закладів в Україні, викладачі якого мають ступінь Ph.D. з авторитетних західних університетів і займають керівні посади в українських і міжнародних організаціях, сприяючи розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні.

До числа стратегічних партнерів KSE також входять Уряд Швеції, фінансова група ICU, Райффайзен Банк Аваль, компанії Visa і Київстар. Стратегічні партнери поділяють і підтримують місію Школи – підготовку інтелектуальної еліти для сильної та інноваційної економіки України.