fbpx

Запрошуємо на презентацію нової магістерської програми з математичної економіки та економетрики

Запрошуємо на презентацію нової магістерської програми з математичної економіки та економетрики

July 11, 2017

Київська школа економіки спільно з Київським національним університетом ім. Тараса Шевченка відкриває нову магістерську програму з математичної економіки та економетрики!

Викладання на програмі відбувається виключно англійською мовою професорами Київської школи економіки та Київського національного університету.

Запрошуємо усіх зацікавлених на День відкритих дверей нової програми, де ви дізнаєтесь, що викладатиметься на програмі, як вступити,  які кар’єрні можливості відкриті після навчання.

 

 

Дата проведення: 17 липня 2017 року
Час: 16:00
Місце: Київська Школа Економіки, вул. Дмитрівська 92-94, 4 поверх

Ця програма розроблена для студентів з математичною освітою, які прагнуть продовжувати вивчати математику на поглибленому рівні, і, водночас, отримати навички її застосування для розв’язання економічних та управлінських завдань. Ці знання допоможуть студентам побудувати успішну кар’єру в бізнесі чи громадському секторі, або стати частиною міжнародної академічної спільноти, приєднавшись до PhD програм з економіки чи фінансів в США та Західній Європі.

 

Навчальна програма поєднує економічні курси від KSE та математичні курси від механіко-математичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка.

 

Детальніше про програму за посиланням.

 

Випускники програми отримають:

  • магістерський диплом державного зразка з математичної економіки та економетрики КНУ імені Тараса Шевченка
  • сертифікат KSE
  • диплом магістра економіки Університету Х’юстона

 

Про програму:

Мова викладання: англійська

Початок навчання: 1 вересня 2017

Тривалість навчання: 1 рік і 10 місяців

 

Якщо у вас є питання щодо вступу, будь ласка, звертайтесь до Катерини Склянченко, координатора з академічних питань, електронною поштою [email protected] або телефоном (099) 551 51 63

 

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ!